مرور دوره 15, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
اثر افزودن یونجه خشک به عنوان جاذب ر طوبت بر کیفیت تخمیر و تولید پساب در سیلاژ ذرت (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)هدف از انجام مطالعة حاضر، بررسی اثر یونجة خشک (به عنوان جاذب رطوبت) بر تولید پساب و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت بود. در طرحی کاملاً تصادفی در قالب فاکتوریل 4×3 به سه علوفة کامل ذرت با مادة خشک 3/18، 7/21 و 5/25 درصد، ...
 
- 
اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغهای تخمگذار (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیرات سطوح متفاوت گیاه کاسنی و مس بر عملکرد و کلسترول زرده در مرغهای تخمگذار انجام شد. تعداد 324 قطعه مرغ تخمگذار سویههای لاین w-36از 38 تا 50 هفتگی در قالب طرح بلوکهای کاملاً تصادفی ...
 
- 
بررسی تعداد سلولهای سوماتیک شیر در گاوداریهای صنعتی و سنتی استان تهران (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)در این تحقیق، تعداد سلولهای سوماتیک شیر در شش گاوداری صنعتی و سنتی استان تهران در فصول گوناگون سال بررسی شد. برمبنای تعداد سلولهای سوماتیا، میزان فراوانی ورم پستان براورد شد. تعداد 32610 رکورد بااستفاده از ...
 
- 
تعیین سطح مطلوب انرژی و پروتئین در جیره رشد بلدرچین ژاپنی (Coturnix coturnix japonica) (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)بهمنظور تعیین سطح مطلوب انرژی و پروتئین در جیرۀ دورۀ رشد بلدرچین ژاپنی، از تعداد 360 قطعه بلدرچین ژاپنی یکروزه در آزمایش فاکتوریل 3 × 3، [سه سطح انرژی سوختوسازپذیر (2750، 2850 و 2950 کیلوکالری در کیلوگرم) و سه ...
 
- 
تعیین پاسخ بوقلمونهای در حال رشد به سطوح لیزین هضمشدنی ایلئومی استاندارد شده با استفاده از روشهای گوناگون آماری (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)بهمنظور تعیین مناسبترین سطح لیزین هضمشدنی ایلئومی استانداردشده در مرحلۀ رشد (49-28 روزگی) بوقلمونهای نر گوشتی، 160 قطعه بوقلمون در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار (هشت سطح لیزین هضمشدنی ایلئومی استانداردشده، ...
 
- 
پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین C و کوآنزیم Q10 (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)این آزمایش بهمنظور بررسی نقش آنتیاکسیدانی ویتامین C (VC) و کوآنزیم Q10 (CoQ10) بر پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط تنش سرمایی بااستفاده از تعداد 500 قطعه جوجۀ نر آرین در قالب طرح کاملاً ...
 
- 
چکیده انگلیسی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-06-22)
 



