• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تولیدات دامی
    • دوره 15, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تولیدات دامی
    • دوره 15, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغ‏های تخم‏گذار

    (ندگان)پدیدآور
    کیمیایی طلب, محمد وحیدقاضی, شهابمیرزایی گودرزی, سارا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    412.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش به‌منظور بررسی تأثیرات سطوح متفاوت گیاه کاسنی و مس بر عملکرد و کلسترول زرده در مرغ‏های تخم‏گذار انجام شد. تعداد 324 قطعه مرغ تخم‏گذار سویه‏های لاین  w-36از 38 تا 50 هفتگی در قالب طرح بلوک‏های کاملاً تصادفی با نه تیمار، سه تکرار، و 12 قطعه در هر تکرار به‌مدت 12 هفته بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل شاهد، چهار سطح سولفات مس (150، 200، 250، و 300 میلی‏گرم در کیلوگرم جیرۀ غذایی) و چهار سطح کاسنی (15، 20، 25، و 30 درصد جیرۀ غذایی) بود. نتایج نشان داد که میانگین کلسترول سرم و زردۀ تخم‌مرغ در تیمارهای مس و کاسنی از تیمار شاهد کمتر بود (05/0P
    کلید واژگان
    کاسنی
    کلسترول زرده
    مرغ تخم‏گذار

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2013-06-22
    1392-04-01
    ناشر
    دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان
    University of Tehran, College of Abureyhan
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه رازی، کرمانشاه‌ـ‌ایران
    استادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه رازی، کرمانشاه‌ـ‌ایران
    استادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه بوعلی‌سینا، همدان‌ـ‌ایران

    شاپا
    2009-6776
    2382-994X
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jap.2013.36599
    https://jap.ut.ac.ir/article_36599.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289470

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب