مرور دوره 4, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثرات سطوح مختلف نیترات بر رشد و محتوای اسید چرب دو گونه از ریز جلبکهای آب شیرین
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)نیتروژن به عنوان یکی از نوترینت¬های غذایی مهم جلبک¬های تک¬سلولی است که تغییر در غلظت آن تأثیر معنی داری در میزان رشد و ارزش غذایی جلبک¬های تک سلولی می گذارد. در این مطالعه تأثیر غلظت¬های مختلف نیترات (0، 62/0 ، 25/1، 5/2 ...
-
ارزیابی اقتصادی آببندانهای دو منظوره آبزیپروری- کشاورزی در استان گلستان در سال 1389
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)در این تحقیق به ارزیابی اولیه اقتصادی آببندان¬های دو منظوره کشاورزی – آبزی¬پروری در استان گلستان در طبقات اندازه مختلف پرداخته شد. در این بررسی، اطلاعات مربوط به 39 آببندان در 4 طبقه کمتر از 10 هکتار، 15-10 هکتار، 25-15 ...
-
بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)در این پژوهش اثر عصاره چای سبز بر کیفیت سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در یخچال بررسی شد. سوریمی تهیه و در غلظتهای مختلف عصاره چای (0، 2 و 4 درصد) غوطهور گردید. نمونهها به مدت 15 روز در یخچال نگهداری ...
-
بررسی روند تغییرات نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در شرایط مختلف استخراج
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)آگار، ترکیب بیوپلیمری ژله¬ای است که می¬توان از دیواره سلولی برخی جلبک¬های قرمز استخراج نمود. در این تحقیق تاثیر شرایط مختلف استخراج بر نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار استحصالی از جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا با استفاده ...
-
تاثیر استفاده از باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)این مطالعه به منظور بررسی تاثیر ویتامین C و باکتری های Bacillus subtilis, B.lichniformis بر شاخص های رشد و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی صورت گرفت. در این مطالعه سه تیمار شامل، تیمار تغذیه شده با پروبیوتیک (cfu/kg 1010 ...
-
مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)در این تحقیق، اثر عوامل شیمیایی شامل یونهای فلزی، سورفاکتانتها، عوامل اکسید کننده و مهارکنندههای آنزیمی بر فعالیت آنزیمهای تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزلآلای رنگینکمان مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد ...
-
مقایسه اثر ضد قارچی نانوذره اکسیدروی (ZnO) با مالاشیت گرین بر قارچ ساپرولگنیا(Saprolegnia. Sp)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-05-22)از مهم¬ترین مشکلات زمان تکثیر تخم تاس¬ماهی ایرانی، بروز قارچ¬زدگی به ساپرولگنیا می¬باشد که با استفاده از مالاشیت¬گرین به عنوان یک ترکیب موثر در کنترل آلودگی¬های قارچی قابل کنترل می¬باشد. به دلیل روشن شدن اثرات و عوارض سوء ...



