تاثیر استفاده از باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei)
(ندگان)پدیدآور
رئیسی, حمیدجعفری, ولی الهاحمدنیای مطلق, حمیدرضانوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر ویتامین C و باکتری های Bacillus subtilis, B.lichniformis بر شاخص های رشد و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی صورت گرفت. در این مطالعه سه تیمار شامل، تیمار تغذیه شده با پروبیوتیک (cfu/kg 1010 ×4)، تیمار تغذیه شده با ویتامین C (140 میلی گرم در کیلوگرم) و گروه شاهد بود. هر تیمار در سه تکرار انجام شد. میگوها در 9 تانک 300 لیتری با تراکم 300 قطعه در مترمربع به مدت 6 هفته با جیرههای آزمایشی تغذیه گردیدند شاخصهای رشد (طول کل، طول کاراپاس، تولید کل، وزن نهایی و نرخ رشد ویژه) تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک و ویتامین C نسبت به گروه شاهد از اختلاف معنیداری برخوردار بود (P
کلید واژگان
پروبیوتیکویتامین C
رشد
بازماندگی
وانامی
تغذیه آبزیان
تکثیر و پرورش آبزیان
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2015-05-221394-03-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسازمان پدید آورنده
بخش خصوصیهیئت علمی
دانشجوی دکتری
شاپا
۲۳۴۵-۴۲۷X۲۳۴۵-۴۲۸۸




