مرور دوره 7, 4 (28) زمستان بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-12-22)هدف از این مطالعه، تعیین تأثیر نایسین (250 واحد بینالمللی بر گرم)، کیتوزان (1 درصد)، عصاره زولنگ (1 درصد)، ترکیب هر سه ماده ذکر شده و تیمار نمک (5/1 درصد) بر ویژگیهای کیفی و حسی تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان طی 60 روز ...
-
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-12-22)در میان آلایندههای زیستمحیطی، فلزات سنگین از جمله خطرناکترین آلایندهها هستند که دارای اثرات زیستمحیطی عمدهای میباشند. پژوهش حاضر با هدف تعیین فلزات سنگین سرب و قلع در عسلهای تصفیه شده، تصفیه نشده و مومدار استان ...
-
جداسازی و شناسایی سویههای لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-12-22)در این مطالعه سویههایی از باکتریهای اسید لاکتیک با قابلیت تولید باکتریوسین از نمونههای پنیر لیقوان جداسازی شدند. در ابتدا از 16 جدایه لاکتوکوکوس لاکتیس شناسایی شده، چهار جدایه از نظر فنوتیپی بهعنوان تولید کننده ...
-
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-12-22)استفاده از منابع گیاهی دارای خواص ضدمیکروبی در چند دهه اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. عصارههای گیاهی از جمله عصاره چای سبز به دلیل دارا بودن ترکیبات دارویی و ضدمیکروبی، از اهمیت ویژهای برخوردار می باشند. از اینرو ...
-
بررسی غلظتهای روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-12-22)با گسترش آلایندههای محیطی و بهتبع آن ورود آنها به زنجیر غذایی، بررسی در مورد انواع آلودگی و بهداشت مواد غذایی حائز اهمیت است. لذا، این پژوهش با هدف بررسی محتوی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در محصول گندم و نان مصرفی ...
-
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-12-22)باکتریهای اسیدلاکتیک بهعنوان عوامل ضدمیکروبی قادر به جلوگیری از رشد محدوده وسیعی از میکروارگانیسمهای عامل فساد و پاتوژنهای غذازاد میباشند. مطالعه حاضر جهت ارزیابی اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ...



