دوره 1, 4 زمستان

 

ارسال های اخیر

  • وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان 

    خاکپور, منصور؛ فردین, مسعود؛ احمدی, هیوا؛ نهضتی, آیدا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)
       مایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیس عامل بیماری یون است که یک بیماری مزمن غیرقابل درمان در تمامی نشخوارکنندگان می­باشد و از نظر اقتصادی حائز اهمیت می­باشد. در این پژوهش با مراجعه به یازده گاوداری شیری سنتی شیری ...

  • تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم 

    سلیمانی, جابر؛ آصفی, نارملا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)
    مصرف زیاد سبزی­ها و میوه­ها در سرتاسر جهان باعث ابداع روش­های گوناگون برای فرآوری این مواد غذائی شده است. خشک کردن جزو متداول­ترین این روش­هاست. به رغم افزایش ماندگاری، این روش اثرات منفی در کیفیت مواد غذایی بر جای می­گذارد، ...

  • تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei 

    میردامادی, سید سعید (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)
    در این تحقیق مراحل تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک در فرمانتورهای همزن­دار و به منظور طراحی خط صنعتی تولید اسیدلاکتیک با درجه خلوص مورد استفاده در صنایع غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این ­کار چهار سویه میکروبی استاندارد ...

  • جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه 

    حنیفیان, شهرام (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)
    به منظور بررسی وجود سویه­های بیماری­زای یرسینیا انتروکولیتیکا در شیر پاستوریزه، طی سال­ 1390 تعداد 242 نمونه شیر پاستوریزه عرضه شده در تبریز جمع­آوری گردید. نمونه­ها در محیط PSBB غنی­سازی شد و از ژن­های ail ...