مرور دوره 1, 4 زمستان بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)مصرف زیاد سبزیها و میوهها در سرتاسر جهان باعث ابداع روشهای گوناگون برای فرآوری این مواد غذائی شده است. خشک کردن جزو متداولترین این روشهاست. به رغم افزایش ماندگاری، این روش اثرات منفی در کیفیت مواد غذایی بر جای میگذارد، ...
-
تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)در این تحقیق مراحل تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک در فرمانتورهای همزندار و به منظور طراحی خط صنعتی تولید اسیدلاکتیک با درجه خلوص مورد استفاده در صنایع غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این کار چهار سویه میکروبی استاندارد ...
-
جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماریزا از شیرهای پاستوریزه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)به منظور بررسی وجود سویههای بیماریزای یرسینیا انتروکولیتیکا در شیر پاستوریزه، طی سال 1390 تعداد 242 نمونه شیر پاستوریزه عرضه شده در تبریز جمعآوری گردید. نمونهها در محیط PSBB غنیسازی شد و از ژنهای ail ...
-
وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداریهای سنتی منطقه مغان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-02-20)مایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیس عامل بیماری یون است که یک بیماری مزمن غیرقابل درمان در تمامی نشخوارکنندگان میباشد و از نظر اقتصادی حائز اهمیت میباشد. در این پژوهش با مراجعه به یازده گاوداری شیری سنتی شیری ...



