مرور دوره 37, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
- 
بررسی اثر سه نوع اصلاح کننده بر روی خصوصیات فیزیکی لایه سطحی خاک (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)تشکیل سله منجر به ایجاد لایه متراکم و سخت در سطح خاک میشود که به طور مؤثری میزان نفوذ آب به خاک و توان جوانهزنی بذور را کاهش میدهد. روشهای متفاوتی برای حل این مشکل پیشنهاد شده است. از جمله بکارگیری مواد مختلف به عنوان ...
 
- 
تاثیر هرس انتهای ساقه اصلی، بر برخی صفات گیاه دارویی کدوی تخمه کاغذی (کدوی پتی دانه) (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)کدوی تخمه کاغذی ((Cucurbita pepo convar. pepo var. styriaca، گیاهی است علفی؛ یکساله از خانواده کدوییان که بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری آمریکا بوده و از گیاهان دارویی بسیار ارزشمند در صنایع داروسازی کشورهای توسعه یافته ...
 
- 
اثر افزودن ویتامین E به رقیقکننده بر ویژگی ها و باروری منی خروسهای بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه ی سانتی گراد (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)اثر چندین غلظت ویتامین E (0، 4، 8 و 12 میکروگرم در میلیلیتر) بر ویژگیها و باروری منی خروسهای بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 (دمای یخچال) یا 24-19 درجهی سانتی گراد (دمای آزمایشگاه) بررسی شد. ویتامین ...
 
- 
رابطة بین آبستنی گاوهای شیرده با اوره خون یا شیر (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)این تحقیق به منظور اندازهگیری سطوح نیتروژن اورة خون (SUN) و شیر (MUN) در گاوهای شیری و بررسی ارتباط بین آنها با میزان آبستنی انجام گرفت. نمونههای خون و شیر 80 رأس از گاوهای شیرده یک گاوداری صنعتی در روز تلقیح جمعآوری ...
 
- 
تاثیر شربت اینورت تولید شده با اسیدهای مختلف بر کیفیت بیسکویت (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)نظر به اینکه شربت اینورت در تولید فرآورده های قنادی از جمله بیسکویت کاربرد فراوانی داشته و این شربت در کارخانهها با دو نوع اسید آلی یا معدنی تولید میشود، در این پژوهش شربت مذکور با سه نوع اسید کلریدریک، سیتریک و تارتاریک ...
 
- 
تعیین زیست فراهمی کلسیم موجود در صدف معدنی (لوماشل) (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)برای تعیین زیست فراهمی کلسیم موجود در صدف معدنی از تعداد 81 قطعه مرغ تخمگذار سویه تجارتی های لاین(W-36) استفاده شد. آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با 9تیماردر 3 تکرار انجام شد و هر تکرار شامل 3 قطعه مرغ بود. پرنده ها در ...
 
- 
تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینو اسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)به منظور مطالعه اثرات تنظیم جیره های غذایی حاوی سطوح 0، 5، 10، 15و 20 درصد کنجاله تخم پنبه بر اساس دو معیار آمینواسید کل و قابل هضم با دو سطح لیزین مورد نیاز روی عملکرد جوجه گوشتی نر سویه آرین، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای ...
 
- 
تعیین و مقایسه کیفیت علوفه پنج گونه مرتعی در مراحل مختلف رشد فنولوژیکی (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)برای برآورد ظرفیت چرا جهت مدیریت اصولی و جامع نگر مرتع، آگاهی از کیفیت علوفه گیاهان مرتعی ضروری است. مهمترین عامل موثر بر کیفیت علوفه گیاهان، مرحله رویشی است که با شناخت آن میتوان زمان مناسب چرای دام در مرتع را تعیین ...
 
- 
تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا با و بدون آنزیم بر توان تولیدی گلههای مادر گوشتی (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)کنجاله کلزا دارای پروتئینی با کیفیت بالاست بنابراین ممکن است به عنوان جایگزینی برای کنجاله سویا در جیره مرغ های مادر گوشتی مفید باشد. در این تحقیق تاثیر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا با و بدون آنزیم بر توان ...
 
- 
بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی وانتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)این پژوهش برای بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی وانتخاب بهترین گردهزا برای چند رقم فندق تجارتی در کلکسیون ایستگاه تحقیقات باغبانی کمال شهر کرج در سالهای 82-1381 انجام گرفت. در این پژوهش ،از هر ژنوتیپ 4 درخت انتخاب ...
 
- 
بررسی تأثیر میزان آب آبیاری و کود نیتروژن بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)این پژوهش به منظور بررسی تأثیر تیمارهای آب آبیاری به میزان 40، 60، 80، 100 و 120 درصد نیاز آبی و مقادیر مختلف نیتروژن به میزان 60، 120 و 180 کیلوگرم در هکتار و بر همکنش آنها بر کمیت و کیفیت گیاه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا ...
 



