مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
- 
بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)گیاهان علوفهای در مکانها و زمانهای مختلف، کیفیت متفاوتی دارند. تعیین کیفیت علوفه مرتعی یکی از مهمترین عواملی است که برای مدیریت صحیح مراتع لازم است. این پژوهش جهت تعیین و مقایسه برخی خصوصیات ارزش غذایی دو گونه مرتعی ...
 
- 
اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخصهای کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی خصوصیات تخممرغ مانند وزن پوسته، ضخامت پوسته، شاخص زرده، رنگ زرده و واحد هاو در مرغهای تخمگذار انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار، ...
 
- 
تعیین بهترین سطح استفاده از سویههای مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)هدف از انجام تحقیق حاضر در وهله اول، تعیین نسبت افزودن مایع محلول سویههای لاکتوباسیلی روی سطح پسماند رستوران بود. بدین منظور هر کدام از سطوح مختلف (2، 3، 5 و 7 میلیلیتر) محلول حاوی سویههای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، ...
 
- 
اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)این تحقیق به منظور بررسی اثرات مکمل کروم بر عملکرد، پارامترهای خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان این عنصر در بافتهای بدن بزغالههای نر مهابادی انجام شد. 32 رأس بزغاله مهابادی (4 تا 5 ماهه با میانگین وزن اولیه 2±22 ...
 
- 
مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)این آزمایش به منظور مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ سطل و پلاستیک علوفه سورگوم صورت گرفت. بدین منظور علوفه سورگوم در مرحله رویشی برداشت شد و با استفاده از سطلهای پلاستیکی و کیسههای پلاستیکی سیلو گردید. بعد از ...
 
- 
تأثیر پلیاتیلنگلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)هدف این تحقیق بررسی اثر سطوح مختلف پلیاتیلنگلیکول (6000PEG, MW ) بر فراسنجه های تولید گاز، انرژی قابل متابولیسم، گوارش پذیری ماده آلی و ناپدید شدن ماده خشک پوست پسته به روش آزمایشگاهی بود. پلیاتیلنگلیکول در سه سطح صفر ...
 
- 
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی انجام گرفت. آزمایش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با تعداد 288 قطعه بلدرچین ژاپنی تخمگذار نژاد سفید انگلیسی در ...
 
- 
ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده باجیرههای بر پایهی جو (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-05-22)در آزمایش حاضر تغذیهی جیرههای حاوی جو به همراه سه مولتیآنزیم حاوی بتاگلوکاناز و زایلاناز بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنزیمها بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجههای گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین ...
 



