• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات دام و طیور
    • دوره 2, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات دام و طیور
    • دوره 2, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی

    (ندگان)پدیدآور
    بخشی‌زاده, سمیهتقی‌زاده, اکبرجانمحمدی, حسینعلیجانی, صادق
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    390.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف این تحقیق بررسی اثر سطوح مختلف پلی‌اتیلن‌گلیکول (6000PEG, MW ) بر فراسنجه های تولید گاز، انرژی قابل متابولیسم، گوارش پذیری‌ ماده آلی و ناپدید شدن ماده خشک پوست پسته به روش آزمایشگاهی بود. پلی‌اتیلن‌گلیکول در سه سطح صفر ،300 و 600‌ میلی‌گرم به ازای هر 300 میلی‌گرم ماده خشک پوست پسته استفاده شد. میزان گاز تولیدی و قابلیت هضم ماده خشک در ساعات ۲، ٤، ٦، ٨، ١٢، ١٦، ٢٤، ٣٦، ٤٨، ۷۲ و ٩۶ ساعت اندازه‌گیری و محاسبه گردید. داده‌های بدست آمده در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. تیمارهای حاوی پلی‌اتیلن‌گلیکول دارای تولید گاز بیشتری نسبت به تیمار شاهد بودند که این روند تا ساعات آخر انکوباسیون ادامه داشت (05/0P
    کلید واژگان
    پلی‌اتیلن‌گلیکول
    پوست پسته
    تانن
    روش آزمایشگاهی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    دانشگاه بیرجند
    University of Birjand

    شاپا
    2322-1747
    2645-4750
    URI
    https://dx.doi.org/10.22077/jlr.2013.219
    http://jlr.birjand.ac.ir/article_219.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/246765

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب