مرور دوره 25, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
- 
اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر برخی آنتیاکسیدانها، قند محلول و پراکسیداسیون لیپید در سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط مزرعهای (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: مهمترین مشکلات در تجاریسازی گیاهانی که متابولیتهای ثانویه از آنها استخراج میشود، میزان تولید در سطوح کم و تقاضای بالای صنعت برای این مولکولها میباشد. سنتز شیمیایی این متابولیتها معمولاً پیچیده و پرهزینه ...
 
- 
اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد گل و برخی صفات مهم زراعی گلگاوزبان اروپایی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: گلگاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) گیاهی یکساله و متعلق به خانواده بوراژیناسه است که دارای خواص درمانی میباشد. افزایش گرایش مردم به طرف گیاهان دارویی برای مداوای بیماریها، کشت انواع گیاهان دارویی ...
 
- 
اثر زمان برداشت و دوره انبارداری بر برخی خصوصیات کیفی میوه و بررسی رابطه همبستگی این صفات با مقدار عناصر کلسیم و پتاسیم بافت میوه درارقام کیوی ابوت و هایوارد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)چکیده سابقه و هدف: عمر انباری طولانی برای کیوی از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است. عوامل مختلفی در حفظ کیفیت میوه کیوی در طی انبار دخیل هستند که از بین آنها میتوان زمان برداشت و عناصر غذایی را نام برد. زمان برداشت ...
 
- 
اثر کاربرد کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی زرشک بیدانه در سال آور (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: برای داشتن یک نظام کشاورزی پایدار، استفاده از نهادههایی که جنبههای بوم شناختی را بهبود بخشند و مخاطرات محیطی را کاهش دهند، ضروری بهنظر میرسد. گیاه زرشک از قرنها پیش در اکثر کشورها برای مصرف خوراکی بهعنوان ...
 
- 
اثر کسر آبیاری تنظیم شده بر ویژگیهای رویشی، میوهشناختی و عملکردی زیتون رقم آمفیسیس (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: زیتون درختی همیشه سبز و مقاوم به خشکی است که اغلب برای تهیه کنسرو و روغن در مناطقی با محدودیت منابع آبی کشت میشود. به دلیل وجود شرایط مناسب برای پرورش زیتون و نیاز کشور به تولید روغن، این محصول از نظر اقتصادی ...
 
- 
ارزیابی ویژگیهای کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی سیر (Allium sativum L.) و نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در دو منطقه گنبد کاووس و ساری (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: امروزه کشت مخلوط به عنوان راهکاری جهت استفاده بهینه از نهادهها، کاهش مصرف آفتکشها و تولید محصول سالم در زراعت مورد توجه قرار گرفته است. اغلب مطالعههای صورت گرفته در زمینه کشت مخلوط بیانگر برتری عملکرد نظام ...
 
- 
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن (طبیعی و آون) بر زمان خشک کردن و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: بادرنجبویه گیاهی دارویی است که اسانس آن کاربرد فراوانی در صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی داشته و همچنین دارای ترکیب اسید رزمارینیک میباشد، که امروزه بر علیه ویروس ایدز و درمان این بیماری مورد استفاده قرار ...
 
- 
تاثیر سطوح مختلف سلنیوم و نیتروژن بر برخی ویژگیهای رشدی و بیوشیمایی دانهال پیاز (Allium cepa L.) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف:. سلنیوم (Se) یک عنصر ضروری برای انسان و حیوانات است. با این حال، اثرات آن بر گیاهان کمتر شناخته شده است اما شواهدی وجود دارد که بیانگر نقش آنتیاکسیدانی سلنیوم میباشد. سلنیوم در سطوح پایین اثر مثبتی بر رشد و ...
 
- 
واکنش برخی از خصوصیات کیفی دو رقم بومی برنج به مدیریت تلفیقی آبیاری و زهکشی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2018-04-21)سابقه و هدف: خشک و مرطوب کردن متناوب خاک تاثیر زیادی در افزایش تولید و بهبود کارآیی مصرف آب برنج دارد. در این عملیات، لزومی به ایجاد غرقابی دایم در اراضی شالیزاری نیست و اجازه داده میشود مزرعه طی چند روز خشک شود بهطوریکه ...
 



