مرور دوره 1, شماره 4 بر اساس عنوان

  • بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی 

    جمشیدی, انیسه؛ شعبانپور, بهاره؛ رحمانی فرح, کاوه؛ پیغمبری, سیدیوسف؛ رستم زاده, هانیه؛ آذری به, مریم؛ برزگر, لحاک (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-02-19)
    هدف از این طرح بررسی اثر صمغ‎‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر ویژگی‏‎های کیفی فینگر ماهی بود. برای این منظور صمغ‏‎ها در سطح 1 درصد به روکش فینگر ماهی افزوده گردید و به ‏علاوه روش‎‏های ...

  • بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته‎بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته 

    شورمیج, مژگان؛ عین افشار, سودابه؛ نیازمند, راضیه؛ شرایعی, پروین (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-02-19)
    کلاله‌ی زعفران گرانبهاترین ادویه‌ی موجود در روی کره‌ی زمین است. میزان تولید این محصول در سال‌های اخیر رو به افزایش نهاده است به طوری که از جنبه‌ی نگهداری و فرآوری گل مسئله ساز گشته است. این پژوهش با هدف بررسی چگونگی حفظ ...

  • تأثیر فراصوت روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی‌‌شده با اسیدهای چرب امگا-3 

    شیخ‌شعاعی, فاطمه؛ عباسی, سلیمان (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-02-19)
    اسیدهای چرب چند غیراشباعی امگا-3 گروهی از اسیدهای چرب هستند که تاکنون پژوهش­های گوناگونی اثرات سودمند مصرف آن‌ها را در توسعه‌ی سلامت و ممانعت از بیماری­ها به اثبات رسانده‌اند. ولی از آن­جایی­که عمدتاً فاصله‌ی زیادی بین ...

  • کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس 

    امین لاری, لادن؛ حسینی, ارسلان؛ اسکندری, محمد هادی (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-02-19)
    در سال­‌های اخیر از یک طرف به دلیل افزایش حجم تولید شیر در جهان و از طرف دیگر به خاطر کاهش منابع طبیعی آنزیم رنین، تولید پنیر با استفاده از این آنزیم کاهش چشمگیری داشته است. تلاش‌های زیادی برای تولید این آنزیم به شکل نوترکیب ...