• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
    • دوره 1, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
    • دوره 1, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس

    (ندگان)پدیدآور
    امین لاری, لادنحسینی, ارسلاناسکندری, محمد هادی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    2.602 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله کامل پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در سال­‌های اخیر از یک طرف به دلیل افزایش حجم تولید شیر در جهان و از طرف دیگر به خاطر کاهش منابع طبیعی آنزیم رنین، تولید پنیر با استفاده از این آنزیم کاهش چشمگیری داشته است. تلاش‌های زیادی برای تولید این آنزیم به شکل نوترکیب صورت گرفته است. باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس استارتر طبیعی پنیر محسوب می‌شود و تولید پروکیموزین توسط این باکتری تحول بزرگی در صنعت شیر ایجاد خواهد کرد. در این پژوهش تلاش بر این بوده است که ژن تولید کننده‌ی پروکیموزین بزی در باکتری لاکتوکوکس لاکتیس کلون گردد. برای این کار ژن پروکیموزین که قبلاً در پلاسمید 28-pET و در باکتری E. coli  سویه (BL21(DE3 کلون شده بود، توسط واکنشPCR  تکثیر و پس از جداسازی ژن در پلاسمید واسط pTZ57R  کلون و برای نگهداری بهتر به باکتری E. coli GM2163  منتقل شد. سپس ژن پروکیموزین از پلاسمید pTZ57R  بریده، در پلاسمید لاکتوباکتریاییpNG-410  کلون و برای تکثیر پلاسمید کلون شده به باکتری E.coli MC1061  منتقل شد. بعد از تکثیر، پلاسمید pNG-410  حامل ژن پروکیموزین از باکتری E. coli MC1061  جدا و به باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس سویه NZ9000  منتقل گردید. کلون‌های به دست آمده توالی یابی و از صحت ژن مورد نظر اطمینان حاصل شد.
    کلید واژگان
    پروکیموزین
    کلون کردن
    لاکتوکوکوس لاکتیس

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2013-02-19
    1391-12-01
    ناشر
    مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
    Research Institute of Food Science and Technology
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
    دانشیار گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
    استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

    شاپا
    2252-0937
    2538-2357
    URI
    https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.03.15.144
    http://journals.rifst.ac.ir/article_67151.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/214206

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب