مرور دوره 8, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
داوران این شماره
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-06-22)دکتر زرین اسحاقی، گروه شیمی، دانشکده علوم، دانشگاه پیام نور مشهد دکتر آرام بستان، گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دکتر هما بقائی، ...
-
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-06-22)تقاضای روزافزون مصرفکنندگان برای غذاهای سالم، انگیزۀ بالایی در پیشرفت محصولات غذایی جدید در سرتاسر جهان ایجاد نموده است. محصولات عملگرا بهویژه فراوردههای سینبیوتیک، ازجملۀ این محصولات هستند. در این تحقیق، تأثیر غلظت ...
-
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-06-22)آسیبهای گلابی یکی از علتهای اصلی ازدستدادن کیفیت میوه است. کبودی در هنگام بارگذاری دینامیکی و شبه استاتیک رخ میدهد که باعث تخریب بافت سالم میوه میگردد. در این پژوهش ابتدا گلابیها تحت بارگذاری شبه استاتیکی (لبۀ پهن و ...
-
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تحت شرایط شبیهسازیشدۀ دهان
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-06-22)در این پژوهش، رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تشکیلشده از ایزولۀ پروتئین سویا، نشاستۀ اصلاحشده و کیتوزان که توسط خشککن پاششی تولیدشده بودند تحت شرایط مختلف بررسی گردید. ارزیابی رهایش با استفاده از یک شبیهساز ...
-
بهکارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجهبندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتمهای فراابتکاری
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-06-22)این مطالعه با هدف بررسی بهترین مشخصههای استخراجشده از تصاویر برای تعیین بهترین روش طبقهبندی کیفی چای سبز توسط الگوریتمهای فراابتکاری انجام شد. 5 طبقۀ مختلف چای سبز مطابق با استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران ارزیابی ...



