مرور دوره 6, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
تولید ریزبنه در زعفران <i>(.Crocus Sativus L)</i> از طریق کشت درون شیشهای (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)زعفران گیاهی تریپلوئید و عقیم است که تکثیر آن فقط از طریق بنههای مادری انجام میشود. تکثیر گیاه به طور طبیعی خیلی کند است. استفاده از تکنیکهای کشت درون شیشهای میتواند به تکثیر این گیاه سرعت بخشیده و جوابگوی درخواست بیش ...
 
- 
تأثیر دگرآسیبی اندامهای زعفران <i>(.Crocus sativus L)</i> بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه زیرهسبز و گوجهفرنگی (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)برخی از گیاهان با ترشح ترکیبهای شیمیایی، رشد و نمو گیاهان مجاور خود را تحت تأثیر قرار میدهند. این پژوهش بهمنظور بررسی اثر دگرآسیبی اندامهای مختلف زعفران (برگ، بنه و ترکیب برگ و بنه) هرکدام در 5 سطح صفر، 25/0، 5/0، 1 ...
 
- 
بهینهسازی سطوح کود دامی و وزن پیاز در زراعت زعفران <i>(.Crocus sativus L)</i> با استفاده از طرح مرکب مرکزی (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)در این مطالعه، اثر سطوح کود دامی و وزن بنه بر عملکرد گل، عملکرد کلاله، وزن خامه و خصوصیات کیفی زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی انجام شد. این آزمایش با 13 تیمار و دو تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی ...
 
- 
استخراج و جداسازی سه ژن AREB، DREB و MPK در گیاه زعفران <i>(.Crocus sativus L)</i> به منظور بررسی مقاومت به خشکی (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)تنشهای محیطی مهمترین عامل کاهش دهنده عملکرد محصولات کشاورزی در سطح جهان هستند. تنش خشکی یکی از عوامل محدود کننده تولید گیاهان زراعی در سراسر جهان است.برای کاهش اثر تنش های محیطی، یافتن ژنوتیپهایی که دارای ژنها و صفات ...
 
- 
معرفی شناساگر pH گیاهی از گلبرگ زعفران و تعیین میزان آنتوسیانین ضایعات آن (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)د زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی از خانواده زنبقیان میباشد که در دنیا به عنوان یک ادویه گرانقیمت شناخته شده است. اما همزمان بخش زیادی از این گیاه یا همان گلبرگ به صورت ضایعات بیاستفاده دور ریخته میگردد.رنگ گلبرگ ...
 
- 
پهنهبندی اقلیمی کشت زعفران <i>(.Crocus sativus L)</i> با استفاده از روش تحلیل سلسله -مراتبی و تحلیل شبکهای (مطالعه موردی: شهرستان سمنان) (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)زعفران (Crocus sativus L.) به عنوان گرانبهاترین محصول کشاورزی و دارویی جهان از جمله گیاهانی است که با توجه به مقاومت در برابر خشکی نقش قابل توجهی در زمینه صادرات غیرنفتی ایران دارد. از طرفی، شرایط اقلیمی از مهمترین متغیرهای ...
 
- 
تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2019-02-20)فراهمی عناصر غذایی در محیط ریشه گیاه و بهبود وضعیت فیزیکی خاک با استفاده صحیح و مقدار کافی از کود حیوانی میتواند موجب بهبود عملکرد زعفران شود. این مطالعه در نهالستان دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در قالب طرح بلوکهای ...
 



