مرور دوره 4, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)به منظور بررسی تأثیر کاربرد برخی منابع کودیو وزن بنه مادری برخصوصیاترویشی وکیفیگیاه زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند ...
-
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)این مطالعه با هدف مقایسه اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران طی سالهای اول تا هفتم در شهرستانهای تربت حیدریه و قائن به عنوان دو قطب مهم تولید این محصول، در سطوح مختلف مصرف نهادهها و کود دامی (کمتر از 100، 150-100 و ...
-
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)یکی از مشکلات اساسی اقتصاد ایران، وابستگی به درآمد نفت و فرآوردههای نفتی است که همواره در برنامههای توسعه کشور برای رهایی از آن، سیاستها و راهکارهای مختلفی در نظر گرفته شده است. توسعه صادرات محصولات کشاورزی یکی از این ...
-
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)بهمنظورشناسایی و تعیینساختار جوامععلفهایهرزمزارعزعفرانشهرستانهای کاشمر و خلیل آباد، طیسالزراعی 94-93 تعداد 45 مزرعه بهطورتصادفیبراساسسطحزیرکشتانتخاب شدند. درهرمزرعهعلفهایهرزبهتفکیک جنسوگونه شمارش و طولوعرضجغرافیایی ...
-
بررسی و پهنه بندی تنشهای گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)اقلیم از مهمترین عوامل تعیین کننده توزیع جغرافیایی گونههای گیاهی از جمله زعفران میباشد. تنشهای گرمایی از مهمترین عوامل کاهش دهنده عملکرد محصولات کشاورزی است. استان خراسان جنوبی به عنوان قطب تولید زعفران نیز از تنشهای ...
-
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)زعفران ادویهای است که از گلهای گیاه Crocus sativus L. بدست میآید و به عنوان یکی از ارزشمندترین گیاهان دارویی شناخته شده است. در این تحقیق استخراج عصاره از گلبرگ و پرچم گیاه زعفران با روش خیساندن و استفاده از امواج فرا ...
-
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)در مطالعه حاضرنسبت شکاففنآوری اندازههای مختلف مزارع زعفران با استفاده از مفهوم تابع فرامرزی که با روش غیرپارامتریک تحلیل فراگیر دادهها تخمین زده شد، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای انجام تحقیق از اطلاعات 81 کشاورز ...
-
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-02-19)با توجه به اینکه امروزه روش تاگوچی به عنوان جایگزین مناسبی برای طرحهای آزمایشات پیشنهاد شده است،این روش با طرح آزمایشات برای سبز شدن گیاه زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح مختلف زئولیت و برنامه ریزی آبیاری مقایسه ...



