مرور دوره 13, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
اثر بهکارگیری نیترات کلسیم بر کیفیت میوه خیار (Cucumis sativus) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2017-02-19)از آنجایی که حرکت کلسیم در گیاه بسیار کند است و فقط توسط آوندهای چوبی انتقال مییابد، بنابراین میوهها با کمبود کلسیم مواجه میشوند و این امر باعث ظهور عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم در میوه در طول فصل رشد میگردد. ...
 
- 
بررسی اثر ارتفاع بر مقدار و ترکیب اسانس آویشن کوهی در منطقه پلور، شهرستان آمل (مطالعه موردی) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2017-02-19)ﻳﻜـﻲ از ﮔـﻮنـهﻫـﺎی ﮔﻴﺎﻫـﻲ ارزﺷﻤﻨـﺪ ﻛـﻪ ﻋﻤﺪﺗﺎً در ارﺗﻔـﺎﻋـﺎت ﻛﻮﻫﺴﺘﺎﻧـﻲ روﻳـﺶ دارد ﮔﻴـﺎه آویـشـن اﺳﺖ ﺑا ﻧـﺎم علمـی KotschyanusThymusﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاده ﻻﻣﻴﺎﺳﻪ، ﮔﻮﻧﻪﻫﺎی اﻳﻦ ﺗﻴﺮه ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ در ﺳﺮاﺳﺮ ﺟﻬﺎن ﭘﺮاﻛﻨﺪهاﻧﺪ و ...
 
- 
بررسی اثر عناصر ریز مغذی (آهن، روی، منگنز) بر صفات کمی و کیفی گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2017-02-19)بهمنظـور بررسـی اثـر عناصـر ریـزمغـذی (آهـن، روی و منگنـز) بـر صفـات کمـی و کیفـی گیـاه استـویـا (Stevia rebaudiana Bertoni) آزمایشی در گلخانه آموزشی– پژوهشی دانشکده کشـاورزی واحـد ورامیـن در سـال 1393 در قالب ...
 
- 
بررسی کاربرد کودهای بیولوژیک ازتوباکتر و آزوسپیریلوم به همراه کـود دامی بر صفات زراعی ذرت دانهای (Zea mays L.) رقمKSC647 (دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2017-02-19)کودهای زیستی حاوی تعـداد کافـی از یک یا چند گونـه از ریزسـازوارههای مفید خاکـزی هستند قادرند عناصـر غذایی را از شکل بلااستفاده، بهشکل قابل استفاده، تبـدیل کنند. بدین منظور جهت بررسی اثر کود دامی بههمراه تلقیح بذر ...
 
- 
تاثیر پرایمینگ هورمون اکسین و جیبرلیک اسید بر کاهش زوال بذر ذرت رقم سینگل کراس 704 (دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2017-02-19)بهمنظور بررسی اثر پرایمینگ هورمون جیبرلیک اسید و اکسین بر صفات جوانهزنی بذور زوال یافته ذرت رقم سینگل کراس 704 تهیه شده از مرکز تحقیقات کشاورزی، آزمایشی در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا ...
 
- 
تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی و مصرف اسید سالیسیلیک بر روی خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد ذرت (دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین, 2017-02-19)امروزه، با مطرح شدن کشاورزی پایدار و کاهش مصرف کودهای شیمیایی، استفاده از کودهای زیستی مثل قارچهای میکوریزا در بسیاری از مناطق دنیا گسترش یافته است. از طرفی سالیسیلیک اسید میتواند نقش مهمی در افزایش تولید و کاهش مصرف ...
 



