افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی
(ندگان)پدیدآور
عرب سید نصری, زهرامقصودلو, یحیی
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
فیلمها و پوشش های خوراکی، لایه نازکی از مواد خوراکی هستند که برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری بر روی محصولات غذایی قرار می گیرند. پوشش دهی میوه ها و سبزی های تازه با پوشش های خوراکی روشی مناسب برای حفظ کیفیت آنها و جلوگیری از بروز ضایعات می باشد. میزان ضایعات مرکبات در ایران بین 28 تا 31 درصد تخمین زده شده است، لذا مطالعه و آگاهی از روش های مختلفی که منتهی به کاهش میزان ضایعات شود، دارای اهمیت زیادی است. امروزه، توجّه بیشتر محققین به منظور یافتن ترکیبات طبیعی برای جایگزین کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده هاست. به طور کلی، هدف از کاربرد این پوشش ها، به حداقل رساندن کاهش وزن میوه، جلوگیری از سرایت قارچ های بیماری زا به میوه های سالم مجاور، افزایش عمر نگهداری میوه، به حداقل رساندن ضایعات و کاهش استفاده از مواد شیمیایی در دوره انبارداری و صادرات میباشد. در این مقاله، پوشش های خوراکی به کار برده شده، اثرات آنها بر کیفیت مرکبات، مواد ضد میکروبی طبیعی مورد استفاده در افزایش ماندگاری و نیز عوامل محدودکننده کیفیت بررسی خواهد شد.
کلید واژگان
پوشش خوراکیماندگاری
مرکبات
واکس و مواد ضد میکروبی
شماره نشریه
15تاریخ نشر
2013-11-221392-09-01
ناشر
دانشگاه جامع امام حسین (ع)سازمان پدید آورنده
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگاندانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان



