• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 4, شماره 15
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 4, شماره 15
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی

    (ندگان)پدیدآور
    عرب سید نصری, زهرامقصودلو, یحیی
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فیلم­ها و پوشش­ های خوراکی، لایه نازکی از مواد خوراکی هستند که برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری بر روی محصولات غذایی قرار می ­گیرند. پوشش ­دهی میوه ­ها و سبزی­ های تازه با پوشش ­های خوراکی روشی مناسب برای حفظ کیفیت آن­ها و جلوگیری از بروز ضایعات می ­باشد. میزان ضایعات مرکبات در ایران بین 28 تا 31 درصد تخمین زده شده است، لذا مطالعه و آگاهی از روش­ های مختلفی که منتهی به کاهش میزان ضایعات شود، دارای اهمیت زیادی است. امروزه، توجّه بیشتر محققین به منظور یافتن ترکیبات طبیعی برای جایگزین کردن مواد شیمیایی و نگه­دارنده ­هاست. به طور کلی، هدف از کاربرد این پوشش ­ها، به حداقل رساندن کاهش وزن میوه، جلوگیری از سرایت قارچ ­های بیماری زا به  میوه ­های سالم مجاور، افزایش عمر نگهداری میوه، به حداقل رساندن ضایعات و کاهش استفاده از مواد شیمیایی در دوره انبارداری و صادرات می­باشد. در این مقاله، پوشش­ های خوراکی به کار برده شده، اثرات آن­ها بر کیفیت مرکبات، مواد ضد میکروبی طبیعی مورد استفاده در افزایش ماندگاری و نیز عوامل محدود­کننده کیفیت بررسی خواهد شد.
    کلید واژگان
    پوشش خوراکی
    ماندگاری
    مرکبات
    واکس و مواد ضد میکروبی

    شماره نشریه
    15
    تاریخ نشر
    2013-11-22
    1392-09-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201347.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155605

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب