نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعرب سید نصری, زهراfa_IR
dc.contributor.authorمقصودلو, یحییfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:27:43Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:27:43Z
dc.date.available1399-07-08T23:27:43Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:27:43Z
dc.date.issued2013-11-22en_US
dc.date.issued1392-09-01fa_IR
dc.date.submitted2014-07-26en_US
dc.date.submitted1393-05-04fa_IR
dc.identifier.citationعرب سید نصری, زهرا, مقصودلو, یحیی. (1392). افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی. فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی, 4(15)fa_IR
dc.identifier.issn2228-6675
dc.identifier.urihttps://packaging.ihu.ac.ir/article_201347.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155605
dc.description.abstractفیلم­ها و پوشش­ های خوراکی، لایه نازکی از مواد خوراکی هستند که برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری بر روی محصولات غذایی قرار می ­گیرند. پوشش ­دهی میوه ­ها و سبزی­ های تازه با پوشش ­های خوراکی روشی مناسب برای حفظ کیفیت آن­ها و جلوگیری از بروز ضایعات می ­باشد. میزان ضایعات مرکبات در ایران بین 28 تا 31 درصد تخمین زده شده است، لذا مطالعه و آگاهی از روش­ های مختلفی که منتهی به کاهش میزان ضایعات شود، دارای اهمیت زیادی است. امروزه، توجّه بیشتر محققین به منظور یافتن ترکیبات طبیعی برای جایگزین کردن مواد شیمیایی و نگه­دارنده ­هاست. به طور کلی، هدف از کاربرد این پوشش ­ها، به حداقل رساندن کاهش وزن میوه، جلوگیری از سرایت قارچ ­های بیماری زا به  میوه ­های سالم مجاور، افزایش عمر نگهداری میوه، به حداقل رساندن ضایعات و کاهش استفاده از مواد شیمیایی در دوره انبارداری و صادرات می­باشد. در این مقاله، پوشش­ های خوراکی به کار برده شده، اثرات آن­ها بر کیفیت مرکبات، مواد ضد میکروبی طبیعی مورد استفاده در افزایش ماندگاری و نیز عوامل محدود­کننده کیفیت بررسی خواهد شد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه جامع امام حسین (ع)fa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندیfa_IR
dc.subjectپوشش خوراکیfa_IR
dc.subjectماندگاریfa_IR
dc.subjectمرکباتfa_IR
dc.subjectواکس و مواد ضد میکروبیfa_IR
dc.titleافزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue15


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد