مرور دوره 11, شماره 42 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات)
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-08-22)این پژوهش با هدف ارزیابی تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذّابیّت بستهبندی بر قصد خرید مصرفکننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری انجام شده است. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی است و دادههای مورد نیاز از طریق توزیع ...
-
سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-08-22)هدف از این پژوهش بررسی تأثیر نانو پلیمر رسانای پلیآنیلین بر خصوصیات ساختاری و عملکردی و زیستی بیوکامپوزیت کیتوزان است. در این پژوهش از نانوذرّات رسانای پلیآنیلین برای بهبود خصوصیات ساختاری کیتوزان استفاده شد که بدین ...
-
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-08-22)بسته بندی مواد غذایی موجب ذخیره سازی طولانی مدت و حفاظت از انواع مواد غذایی در برابر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی می شود. در برخی از مواد غذایی، یکی از اهداف بسته بندی، دور نگهداشتن محتویات آن از اکسیژن و آلودگی های ...
-
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-08-22)بسته بندی های نوین، تنها مسئول دربرگرفتن و محافظت مواد غذایی در برابر عوامل خارجی نیستند، بلکه مزایای دیگری نیز دارند که شامل افزایش زمان انبارمانی، جلوگیری از فساد و افت مواد مغذی و تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی میباشد. ...
-
مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-08-22)افزایش تولید و مصرف گوشت مرغ در ایران و همچنین روند رو به رشد آن در جهان نگرانی هایی را در زمینه حفظ کیفیت آن ایجاد می کند. استفاده از روش هایی به منظور کاهش ضایعات و حفظ کیفیت این فراورده از اهمیت بسیاری برخوردار است. ...



