مرور دوره 3, شماره 10 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)در طب سنتی فعالیت ضد میکروبی عصاره گیاهان مختلف بر روی باکتریها و قارچها شناخته شده بود. از زمانهای قدیم گیاهان دارویی به عنوان رنگدهنده و عوامل طعمدهنده غذا مورد استفاده قرار میگرفتند. از عصاره گیاهان برای جلوگیری ...
 
- 
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)گز یکی از فرآورده های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمیشود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این ...
 
- 
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)شیر ترکیبی مایع است که در کلیه مراحل حملونقل نیاز به ظرف دارد. نخستین رشد معنیدار بستهبندی شیر در اواخر قرن 19 ایجاد شد. تغییرات طعمی و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فراپاستوریزه تحت تأثیر شرایط فرایند، مواد بستهبندی ...
 
- 
ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)بسته های چند لایه امروزه بهطور گستردهای در بستهبندی مواد نوشیدنی مانند آب میوهها، شیر و حتّی آب مورد مصرف قرار میگیرد و هر سال میزان قابل توجّهی از دور ریزهای آن در سطح جهان تولید میگردد که علی رغم غیرقابل مصرف بودن ...
 
- 
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)فرآوری اسپتیک به پر کردن محصول استریل در ظروف از قبل استریل شده و به دنبال آن دربندی غیر قابل نفوذ در شرایط و فضای استریل اطلاق میشود. امروزه فرآوری و بستهبندی اسپتیک به عنوان یک فنّاوری جایگزین و کارآمد در تولید فرآوردههای ...
 
- 
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2012-08-22)استفاده از سامانه بستهبندی هوشمند به منظور عیب یابی قبل از مصرف، تحول مثبتی در ارائه خدمات فنی، در حین حملونقل و ذخیرهسازی تا مصرف به شمار میرود. بدین شکل که با تعبیه واحد الکترونیکی مناسب در بسته بندی، به صورت دورهای ...
 



