اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده
(ندگان)پدیدآور
امینی هرندی, سعیدهکاشانی نژاد, مهدیگوهریان, محمدعلی زاده, صبیحه
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
گز یکی از فرآورده های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمیشود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این محصول ایجاد میشود که ممکن است ناشی از اکسایش در مغزها باشد. از طرفی در صورت عدم بسته بندی مناسب، گز در مناطق با رطوبت محیطی پایین، خشک و در مناطق با رطوبت محیطی بالا، نرم و چسبنده میشود. در این تحقیق راهکارهایی در رابطه با کاهش مشکلات مذکور شامل بررسی فرایند اکسایش مغزها، استفاده از اتمسفر اصلاح شده و جاذبهای اکسیژن برای کاهش اکسایش و بسته بندی با خاصیت ممانعتی بالا برای کاهش افت رطوبت در گز مورد بررسی قرار گرفته است.
کلید واژگان
بسته بندیاکسایش
اتمسفر اصلاح شده
جاذب اکسیژن
خاصیت ممانعت بالا
فیلم و پوشش خوراکی
شماره نشریه
10تاریخ نشر
2012-08-221391-06-01



