• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 3, شماره 10
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 3, شماره 10
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده

    (ندگان)پدیدآور
    امینی هرندی, سعیدهکاشانی نژاد, مهدیگوهریان, محمدعلی زاده, صبیحه
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    گز یکی از فرآورده ­های غذایی سنتی ایران است. ترکیبات گز تفاوت مشخصی با سایر شیرینی­ ها و تنقلات مشابه دارد. در تهیه گز از انواع روغن، نشاسته و آرد استفاده نمی­شود. در شرایط نگهداری نامطلوب تغییراتی در رنگ، مزه و بوی این محصول ایجاد می­شود که ممکن است ناشی از اکسایش در مغزها باشد. از طرفی در صورت عدم بسته ­بندی مناسب، گز در مناطق با رطوبت محیطی پایین، خشک و در مناطق با رطوبت محیطی بالا، نرم و چسبنده می­شود. در این تحقیق راهکارهایی در رابطه با کاهش مشکلات مذکور شامل بررسی فرایند اکسایش مغزها، استفاده از اتمسفر اصلاح شده و جاذب­های اکسیژن برای کاهش اکسایش و بسته ­بندی با خاصیت ممانعتی بالا برای کاهش افت رطوبت در گز مورد بررسی قرار گرفته است.
    کلید واژگان
    بسته بندی
    اکسایش
    اتمسفر اصلاح شده
    جاذب اکسیژن
    خاصیت ممانعت بالا
    فیلم و پوشش خوراکی

    شماره نشریه
    10
    تاریخ نشر
    2012-08-22
    1391-06-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201315.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155573

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب