مرور دوره 11, شماره 41 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 25
| موضوع |
|---|
| بسته بندی مواد غذایی [1] |
| بستهبندی [1] |
| بستهبندی پایدار [1] |
| ترموپلاستیک [1] |
| توت فرنگی [1] |
| رفتار خریدار [1] |
| روغن کنجد [1] |
| زیستتخریبپذیری [1] |
| عناصر اطّلاعاتی [1] |
| عناصر تصویری [1] |
| فعالیت ضدمیکروبی و بستهبندی [1] |
| فوم [1] |
| فویل آلومینیوم و فیلم متالایز [1] |
| فیلم خوراکی [1] |
| فیلم های خوراکی [1] |
| فیلم سلولز بازسازی شده [1] |
| قارچ و میسلیوم [1] |
| محصولات مواد غذایی و بهداشتی [1] |
| نرم کنندگی [1] |
| پروتئین آب پنیر [1] |



