دوره 11, شماره 41
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-05-21)در این تحقیق، فیلم خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز با درصدهای مختلفی( 0/0، 2/0، 4/0، 6/0%) از روغن کنجد تهیه گردید و خواص فیزیکی، مکانیکی آن مورد بررسی قرار گرفت. از تیمار توأم با درصد بهینه، پوشش خوراکی تهیه گردید و ...
-
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-05-21)در طی سال های اخیر، به دلیل اهمیت توجّه به محیطزیست تلاش های بسیاری در جهت جایگزینی مواد بر پایة نفتی با مواد زیستی به عنوان مواد دوستدار محیطزیست و تجدیدپذیر صورت گرفته است. در این راستا، پروتئین ها از جایگاه ویژه ای به ...
-
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-05-21)بستهبندی و طرح روی جعبه که با توجّه به نوع و ماهیت محصول انتخاب میشود، میتواند فروش محصولاتی مانند کیک، کلوچه، بیسکویت، کراکر و ... را تا حد زیادی تحت تأثیر قرار دهد. مواد بستهبندی، شامل فیلمهای انعطافپذیر با ویژگی ...
-
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-05-21)امروزه مصرفکنندگان تمایل به مصرف محصولات دوستدار محیطزیست به جای پلاستیکها دارند. بستهبندی دوستدار محیطزیست از مواد قابل بازیافت و تجدیدپذیر تولید میشوند که نه تنها برای افراد بلکه برای محیطزیست نیز ایمن است. ...
-
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-05-21)بستهبندی، یکی از مهم ترین ویژگیهای محصول میباشد و آن را بازاریاب خاموش نیز نامیدهاند. اهمیت عناصر بستهبندی به اندازهای است که میتوانند بر تصمیم خرید تأثیرگذار باشند. در همین راستا، تحقیق حاضر به بررسی تأثیر عناصر ...
-
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2020-05-21)کیتین، کیتوزان و الیگوساکاریدهای مشتق شده از آن ها به دلیل دارا بودن فعالیت ضدمیکروبی، غیرسمّی بودن و زیست تخریب پذیری، خود را به عنوان یک ترکیب همه کاره، انعطاف پذیر با شرایط مختلف و امیدوارکننده برای آینده مطرح نمودهاند ...



