مرور دوره 7, شماره 27 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 30
| موضوع | 
|---|
| ادّعای کلامی [1] | 
| اسانس های روغنی [1] | 
| اسید سبز [1] | 
| بسته بندی [2] | 
| بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) محصولات تازه [1] | 
| بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) [1] | 
| بسته بندی غذایی [1] | 
| خواص رئولوژیکی [1] | 
| خواص مکانیکی [1] | 
| راندمان حذف رنگ [1] | 
| زیست تخریب پذیری [1] | 
| شدّت تنفس [1] | 
| طراحی [1] | 
| طراحی زیست محیطی [1] | 
| ظاهر دیداری [1] | 
| عبوردهی گاز [1] | 
| فرآیندهای اکسایش پیشرفته (AOPs) [1] | 
| فیلم های خوراکی [1] | 
| فیلم های زیست تجزیه پذیر [1] | 
| مدل سازی [1] | 



