مرور دوره 7, شماره 27 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)امروزه با استفاده از اکسیدکنندههای کارا، امکان رنگزدایی و حذف انواع آلایندههای آلی سرطان زا از فاضلاب کارخانه خمیر و کاغذ از یک سو و نیز امکان تخریب لیگنین، ترکیبات فنلی و همی سلولزهای موجود در خمیر حل شونده مورد استفاده ...
 
- 
بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)ساخت کامپوزیتهای زیست تخریبپذیر طی چند سال اخیر سبب شده که مطالعات گستردهای در زمینه بهینهسازی و کاربردیتر کردن آنها صورت گیرد، تولید کامپوزیتهای چند جزئی با حضور مواد بیوپلیمری میتواند مشکلات ناشی از عدم بازگشت ...
 
- 
مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه یک سامانه پویا بوده و متکی بر اصلاح اتمسفر درون بسته میباشد که حاصل آن دو فرآیند تنفس محصول و انتقال گازها از میان فیلم بستهبندی بوده و منجر به ایجاد اتمسفری با مقدار CO2 ...
 
- 
مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP) (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)امروزه بسته بندی با روش اتمسفر اصلاح شده همانند سایر کشورها، در ایران شناخته شده و کاربرد تجاری آن برای بسیاری از محصولات رو به افزایش می باشد. این روش، به معنای بسته بندی یک محصول فسادپذیر در اتمسفری که ترکیب آن با ترکیب ...
 
- 
کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)امروزه در صنایع غذایی مبحث ارتقای کیفیت بستهبندی محصولات در کانون توجّه تحقیقات قرار دارد. در این مطالعه به برخی از پژوهشهای صورت پذیرفته در این عرصه و با رویکرد بستهبندی مواد غذایی به وسیلۀپلیلاکتیک اسید پرداخته شده ...
 
- 
واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)امروزه شرکتها به صورت فزاینده ای از بستهبندیهای پایدار استفاده میکنند. در این مقاله، در دو مطالعه جداگانه در زمینه بسته بندی مواد شوینده و آجیل مخلوط، عناصری همچون ظاهر دیداری و ادّعاهای کلامی را که با ویژگی دوستدار ...
 
- 
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2016-11-21)مشتقات مواد نفتی مانند پلاستیک ها مشکلات زیست محیطی جدّی را به وجودآورده اند. به همین منظور، تحقیقات اخیر بر روی بهبود بسته بندی خوراکی زیست تجزیهپذیر برای موادغذایی تأکید دارند. تولید این نوع بستهبندی جدید، نیازمند ...
 



