دوره 7, شماره 28
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی نقش درجهبندی و بستهبندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2017-02-19)درجهبندی و بستهبندی محصولات کشاورزی در نگهداری، استانداردسازی محصول از نظر یکنواختی در کمیت و کیفیت و راهیابی به بازارهای جدید خارجی و افزایش صادرات و ارزآوری بسیار اهمیت دارد. با ایجاد رقابت در بازار محصولات کشاورزی ...
-
اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2017-02-19)هدف از تشکیل و ایجاد انبارها چه در سازمان های دولتی و خصوصی، تأمین، نگهداری و در دسترس قرار دادن مجموعه وسایل مورد نیاز آنها است، در غیر این صورت، در گردش کار و فعالیتهای آن مؤسسه وقفه ایجاد میشود. مواد غذایی در انبار ...
-
مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه)
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2017-02-19)چوب با خصوصیات و ویژگی های خود به بسته بندی کالا و انتظارات مصرف کنندگان پاسخگو می باشد. اتصالات استاندارد شده، یراق آلات و قفل های استاندارد، مواد مصرفی، متعلقات همراه جعبه در حمل ونقل و ذخیره سازی کالا، دستگیره ...
-
فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2017-02-19)استفاده از نگهدارندههای شیمیایی و اثرات سوء آنها بر روی سلامتی مصرفکننده، موجب نگرانی مراجع بهداشتی و مصرفکنندگان شده است. در نتیجه تولیدکنندگان مواد غذایی به فکر روشهای ایمنسازی غذا به وسیله راههای طبیعی یا سبز ...



