• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 7, شماره 28
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 7, شماره 28
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    رنـجـبریان, سـعیدپورفـتـحی, بـهـبودالـماسی, هـادیامـیری, صـابر
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    استفاده از نگهدارنده­‌های شیمیایی و اثرات سوء آن­ها بر روی سلامتی مصرف­کننده، موجب نگرانی مراجع بهداشتی و مصرف­کنندگان شده است. در نتیجه تولیدکنندگان مواد غذایی به فکر روش­‌های ایمن­سازی غذا به وسیله راه­های طبیعی یا سبز و جایگزینی نگهدارنده­های طبیعی به جای شیمیایی شده­اند. یکی از این روش­ها، استفاده از اسانس و عصاره‌های گیاهی به عنوان افزودنی ضدباکتریایی می‌باشد. اسانس دارچین منبع مناسبی از ترکیبات ضدمیکروبی، ضد­قارچی و آنتی­اکسیدانی قوی بوده و قادر است از رشد میکروارگانیسم­های فاسد­کننده موادغذایی جلوگیری کند. اخیراً گرایش به استفاده از پوشش‌ها و فیلم‌های خوراکی فعال در بسته­بندی مواد غذایی، به دلیل تأثیر مثبت در ماندگاری بالای محصولات، افزایش چشمگیری داشته است. در این مقاله، به بررسی خواص اسانس دارچین و تأثیر آن بر روی خواص فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی پرداخته شده است و همچنین کاربرد فیلم‌های فعال حاوی اسانس دارچین در بسته­بندی و افزایش ماندگاری محصولات غذایی مختلف مرور شده است.
    کلید واژگان
    فیلم فعال
    پوشش خوراکی
    اسانس دارچین
    ماندگاری
    فعالیت ضدمیکروبی

    شماره نشریه
    28
    تاریخ نشر
    2017-02-19
    1395-12-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم و صنایع غذایی مؤسسه آموزش عالی صبا ارومیه
    مؤسسه آموزش عالی صبا ارومیه، گروه علوم و صنایع غذایی
    دانشگاه ارومیه، گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی
    دانشگاه تبریز، تبریز، دانشکده کشاورزی

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201434.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155409

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب