دوره 4, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)به منظور بررسی اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلشیز طی انبارداری، آزمایشی به صورت اسپلیت در زمان بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. عامل اصلی غلظتهای مختلف آسکوربات کلسیم (صفر، 5/2 و 5 ...
 
- 
مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشهای (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)این مطالعه با هدف بررسی تحمل به شوری دو رقم انجیر (کشکی و رونو) در شرایط کشت درون شیشهای انجام شد. تیمار شوری با استفاده از غلظتهای مختلف کلریدسدیم (0، 40، 80 و 120 میلیمولار) اعمال شد. پس از سه هفته، نتایج نشان داد که ...
 
- 
تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)با توجه به اهمیت بالای تغذیهای و دارویی میوه فیسالیس، این تحقیق در راستای بهینه کردن کشت و کار این گیاه ارزشمند در شرایط گلخانهای انجام شد. در این پژوهش، تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم (1 به 25/1 به عنوان شاهد، ...
 
- 
ارزیابی شاخصهای رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)با هدف توسعه کشت ارقام جدید سیب، نهالهای سیب وارداتی (ایتالیا) از نظر ویژگیهای رشدی، عملکرد و کیفی میوه مورد ارزیابی قرار گرفتند. ترکیبهای پیوندی وارداتی شامل ارقام ردچیف، گالاشنیگا، فوجیکیکو، فوجی، گالا روی پایه رویشی ...
 
- 
تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)این تحقیق با هدف تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و آهن بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانیاسمیت به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سال 1394 انجام شد. فاکتور اول، نیتروژن از منبع نیترات آمونیوم ...
 
- 
بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)مقایسه ارقام تجاری خارجی با داخلی و ارزیابی سازگاری آنها، روشی مرسوم در توسعه باغات جدید و جایگزینی ارقام محلی انگور میباشد. به منظور بررسی سازگاری 69 رقم انگور وارداتی از روسیه، این طرح تحقیقاتی در ایستگاه تحقیقات باغبانی ...
 
- 
تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)عناب از لحاظ تغذیهای و دارویی یکی از میوههای ارزشمند است. با این وجود ماندگاری آن در شرایط دمای محیط کوتاه است. علیرغم اینکه خشک کردن میوه یک روش معمول برای نگهداری درازمدت آن میباشد، انتخاب مرحله مناسب بلوغ در هنگام ...
 
- 
ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روشهای آماری چند متغیره (دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-04-21)این تحقیق بهمنظور مطالعه اثر متقابل ژنوتیپ × محیط و تعیین سازگاری عملکرد در برخی ژنوتیپهای زیتون با استفاده از روشهای چند متغیره GGEBiplot و AMMI انجام شده است. برای انجام این تحقیق، نود و دو ...
 



