مرور دوره 15, شماره 28 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارزش و پتانسیل غذایی لارو و شفیره زنبور عسل (Apis Mellifera L)
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2024-07-22)ارزش و پتانسیل غذایی لارو و شفیره زنبور عسل (Apis Mellifera L) چکیدهنتایج تحقیقات علمی نشان داد که لارو و شفیره زنبور عسل سرشار از پروتئین (شامل اسیدهای آمینه ضروری)، چربی (اسیدهای چرب اشباع شده و تک غیراشباع)، کربوهیدراتها، ...
-
ارزیابی و معرفی یک ترکیب گیاهی برای کنترل کنه واروآ در کلنیهای زنبورعسل
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2024-07-22)مطالعه حاضر با هدف بررسی خواص کنهکشی و حشرهکشی غلظتهای مختلف (20، 35 و 50 درصد) عصاره گیاه هنگوان روی کنهواروآ و میزبان آن در کلنیهای زنبورعسل طی بازه 1401 الی 1402 در شرایط اقلیمی استان کردستان انجام شد. گیاه هنگوان ...
-
انتقال غذایی RNA های کوچک گیاهی: نگرشی نوین در رمزگشایی خواص بیولوژیکی و دارویی عسل
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2024-07-22)اثرات سودمند غذاهای بر پایه گیاهی بر سلامت انسان در مطالعات مختلف تاکید شده است، که این اثرات مرتبط با فعالیت زیستی متابولیتهای ثانویه گیاهی (مانند فنولهای ساده، فلاونوئیدها) میباشد. از سوی دیگر اخیراً نشان داده شده است ...
-
جداسازی و شناسایی باکتریهای تولیدکننده اسیدلاکتیک از عسل زنبورعسل فلورا در مناطق جنوبی کشور
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2024-07-22)امروزه استفاده از پروبیوتیکها در تغذیه انسان، دام و طیور بطور قابل ملاحظهایی در حال افزایش است پروبیوتیکها میتوانند نقش مهمی در سیستم ایمنی، دستگاه گوارش، دستگاه تنفسی، وظایف و اثر قابل توجهی در کاهش بیماریهای عفونی ...
-
مروری بر ترکیبات فنولی و اثرات بیولوژیک عسل
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2024-07-22)آنتی اکسیدانها که از فعالترین ترکیبات بیواکتیو در عسل میباشند، در حفاظت از موجودات زنده در برابر آسیب اکسیداتیو نقش مهمی دارند و از بروز انواع بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماری قلب و عروق و دیابت جلوگیری میکنند. عسل ...
-
مروری بر مایت نوپدید تروپیله لپس کلاره در کشور ایران
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2024-07-22)جربهای جنس تروپیله لپس انگلهای نوزادان زنبور عسل میباشند. تغذیه آنها از لارو و شفیره باعث بد شکلی نوزادان، مرگ زنبورها و نتیجتاً کاهش جمعیت یا فرارجمعیت زنبور عسل میشود. تکامل آنها حدود یک هفته طول میکشد و جربها ...



