ارزش و پتانسیل غذایی لارو و شفیره زنبور عسل (Apis Mellifera L)
(ندگان)پدیدآور
جباری, مانیجباری, میتراجباری, مینا
نوع مدرک
Textعلمی- ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ارزش و پتانسیل غذایی لارو و شفیره زنبور عسل (Apis Mellifera L) چکیدهنتایج تحقیقات علمی نشان داد که لارو و شفیره زنبور عسل سرشار از پروتئین (شامل اسیدهای آمینه ضروری)، چربی (اسیدهای چرب اشباع شده و تک غیراشباع)، کربوهیدراتها، ویتامین C و ویتامینهای B کمپلکس و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر است. نتایج بیشتر برخی از تغییرات را با توجه به مرحله رشد، با افزایش محتوای چربی و پروتئین و کاهش کربوهیدرات از مراحل لارو به شفیرگی نشان میدهد. تولید نسل زنبور عسل در کندو و همچنین حذف آن میتواند بر سلامت کندو تأثیر بگذارد. این امر پتانسیل تولید نوزادان را با هدف کاربرد برای مقاصد خوراکی محدود میکند. مصرف و خرید نوزادان زنبور عسل به عنوان غذا ممکن است در بازارهای تخصصی که به عنوان مثال، جوامع قومی این نوع غذا را مصرف میکنند، قابل دسترسی باشد. با این حال، در برخی از بازارها، حشرات یا محصولات تولید شده از حشرات به دلیل هراس و انزجار به راحتی پذیرفته نمیشوند. نقش سرآشپزهای آشپزی وابسته به روشهای سنتی برای تهیه غذاهای آشپزی که شامل نوزادان زنبور عسل میشود، در ایجاد انگیزه بیشتر مردم در جوامع انسانی برای مصرف این نوع محصولات غذایی مرتبط است.کلمات کلیدی: بازار، پروتئین، چربی، ویتامین
کلید واژگان
بازارپروتئین
چربی
ویتامین
شماره نشریه
28تاریخ نشر
2024-07-221403-05-01
ناشر
انجمن علمی زنبور عسل ایرانسازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد علوم و مهندسی باغبانی گرایش گیاهان دارویی، دانشگاه بیرجندکارشناس ارشد علوم و مهندسی باغبانی، دانشگاه گرگان
کارشناس ارشد بومشناسی آبزیان، گروه شیالت، دانشکده علوم دامی و شیالت، دانشگاه علوم کشاورززی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
شاپا
2476-66662476-6593



