• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و فنون زنبور عسل ایران
    • دوره 15, شماره 28
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و فنون زنبور عسل ایران
    • دوره 15, شماره 28
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزش و پتانسیل غذایی لارو و شفیره زنبور عسل (Apis Mellifera L)

    (ندگان)پدیدآور
    جباری, مانیجباری, میتراجباری, مینا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    علمی- ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    ارزش و پتانسیل غذایی لارو و شفیره زنبور عسل (Apis Mellifera L) چکیدهنتایج تحقیقات علمی نشان داد که لارو و شفیره زنبور عسل سرشار از پروتئین (شامل اسیدهای آمینه ضروری)، چربی (اسیدهای چرب اشباع شده و تک غیراشباع)، کربوهیدرات‌ها، ویتامین C و ویتامین‌های B کمپلکس و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر است. نتایج بیشتر برخی از تغییرات را با توجه به مرحله رشد، با افزایش محتوای چربی و پروتئین و کاهش کربوهیدرات از مراحل لارو به شفیرگی نشان می‌دهد. تولید نسل زنبور عسل در کندو و همچنین حذف آن می‌تواند بر سلامت کندو تأثیر بگذارد. این امر پتانسیل تولید نوزادان را با هدف کاربرد برای مقاصد خوراکی محدود می‌کند. مصرف و خرید نوزادان زنبور عسل به عنوان غذا ممکن است در بازارهای تخصصی که به عنوان مثال، جوامع قومی این نوع غذا را مصرف می‌کنند، قابل دسترسی باشد. با این حال، در برخی از بازارها، حشرات یا محصولات تولید شده از حشرات به دلیل هراس و انزجار به راحتی پذیرفته نمی‌شوند. نقش سرآشپزهای آشپزی وابسته به روش‌های سنتی برای تهیه غذاهای آشپزی که شامل نوزادان زنبور عسل می‌شود، در ایجاد انگیزه بیشتر مردم در جوامع انسانی برای مصرف این نوع محصولات غذایی مرتبط است.کلمات کلیدی: بازار، پروتئین، چربی، ویتامین
    کلید واژگان
    بازار
    پروتئین
    چربی
    ویتامین

    شماره نشریه
    28
    تاریخ نشر
    2024-07-22
    1403-05-01
    ناشر
    انجمن علمی زنبور عسل ایران
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد علوم و مهندسی باغبانی گرایش گیاهان دارویی، دانشگاه بیرجند
    کارشناس ارشد علوم و مهندسی باغبانی، دانشگاه گرگان
    کارشناس ارشد بومشناسی آبزیان، گروه شیالت، دانشکده علوم دامی و شیالت، دانشگاه علوم کشاورززی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران

    شاپا
    2476-6666
    2476-6593
    URI
    https://dx.doi.org/10.22034/hbsj.2024.363066.1147
    https://hbsj.areeo.ac.ir/article_131608.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1110430

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب