مرور دوره 27, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
- 
اثر رژیم آبیاری و نانوکود آهن بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه و کارآیی مصرف آب شوید (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)به منظور بررسی اثرات نانوکودآهن و رژیمهای مختلف آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه و کارآیی مصرف آب شوید، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1394 در گلخانه کشاورزی دانشگاه پیام نور ارومیه ...
 
- 
اثر همزیستی میکوریزایی در شرایط متغیر بارش انتهای فصل بر عملکرد و کیفیت چاودار (.Secale cereal L) دیم (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)آبیاری تکمیلی همزمان با همزیستی میکوریزایی در چاودار (.Secale cereal L) یکی از روشهای پیامدداردرافزایش کیفیت وکمیت عملکرد میباشد. برای بررسی همزیستی میکوریزایی چاودار دیم، آزمایشی دوساله به صورت فاکتوریل بر ...
 
- 
اثر کود نانو کلسیم و هیومی پتاس بر صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گل لادن (Tropaeolum majus) (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)امروزه با توجه به آلودگیهای زیست محیطی ناشی از مصرف کودهای شیمیایی و ارائه جایگزینی برای این کودها، استفاده از فرآوردههای دیگر در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است. بر این اساسی پژوهشی بهمنظور بررسی تأثیر کود نانو کلسیم ...
 
- 
ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و رشد شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)امروزه بکارگیری ریزموجودات مفید خاکزی با عنوان کودهای زیستی به عنوان مطلوبترین راه حل برای حفظ نظام حیاتی اراضی کشاورزی مطرح است. باکتریهای آزادکننده پتاسیم، تثبیتکننده نیتروژن و حلکننده فسفر باعث میشوند عناصر بیشتری ...
 
- 
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ارقام عدس (Lens culinaris L.) در تاریخهای کشت مختلف تحت شرایط دیم (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)اثر تاریخهای مختلف کاشت بر ویژگیهای کمی و کیفی سه رقم عدس در شرایط دیم با آزمایش اسپلیت پلات بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی در دو سال زراعی 1394 و 1395 در کرج ارزیابی شد. تاریخ کاشت در سه زمان مختلف شامل 15 آبان، 15 ...
 
- 
تاثیر روش خاکورزی و حفظ بقایا بر عملکرد و برخی خصوصیات زراعی ذرت علوفهای در شرایط تنش آبی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)آزمایش با هدف بررسی تاثیر روش خاکورزی و حفظ بقایا، بر عملکرد، اجزای عملکرد، کارایی مصرف آب ذرت علوفهای و برخی خصوصیات شیمیایی خاک، در ایستگاه تحقیقات کشاورزی جلگه رخ شهرستان تربت حیدریه استان خراسان رضوی، در قطعه زمینی ...
 
- 
تأثیر کودهای آلی و شیمیایی نیتروژنی و فسفردار بر درصد روغن و برخی خصوصیات زراعی گلرنگ (Carthamus tinctorious) (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)به منظور بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی نیتروژنی و فسفردار بر درصد روغن و برخی خصوصیات زراعی گلرنگ رقم محلی اصفهان، آزمایشی در سال 1392 به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمار ...
 
- 
عملکرد و اجزائ عملکرد دانه و محتوای نسبی آب در ذرت (Zea mays L.) تحت تنش کمبود آب و دو گونه قارچ میکوریز (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)اثرات دو گونه قارچ میکوریز بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه، ارتفاع بوته، محتوای نسبی آب (RWC) و کلروفیل در ذرت سینگل کراس 704 تحت تنش کمآبی، تحت آزمایشی بهصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار ...
 
- 
عملکرد و اجزای عملکرد باقلا (Vicia faba L.) در کشت مخلوط با بادرشبی (Dracocephalum moldavica) تحت تاثیر کودهای آلی و شیمیایی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)اثر تیمارهای مختلف کودی بر عملکرد باقلا (Vicia faba L.) در کشت مخلوط با بادرشبو (Dracocephalum moldavica)، در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در سال زراعی 1393 مطالعه گردید. آزمایش ...
 
- 
عملکرد و اجزای عملکرد کنجد تحت تاثیر سطوح آبیاری و کودهای زیستی و شیمیایی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)با هدف ارزیابی تاثیر کودهای مختلف شیمیایی و زیستی و رژیمهای آبی روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد (Sesamum indicum L.) آزمایشی در سالهای زراعی 1392 و 93 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد بصورت ...
 
- 
واکاوی موانع و محدودیتهای توسعه کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)در دهههای اخیر، با توجه به فراگیر شدن کشاورزی ارگانیک در سراسر دنیا، اهمیت سلامت کره زمین، تولید غذای ارگانیک و سالم برای جمعیت رو به رشد و افزایش اقبال به بازارهای جهانی محصولات ارگانیک، توسعه کشاورزی ارگانیک در ایران ...
 
- 
پر شدن دانه و ترکیب برخی اسیدهای چرب روغن کلزا (Brassica napus L.) با کاربرد کودهای زیستی و قطع آبیاری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-12-22)تأثیر قطع آبیاری، کودهای زیستی بر مولفههای پر شدن دانه، محتوای کلروفیل و ترکیب برخی اسیدهای چرب روغن کلزا رقم جاکومو، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل با سه ...
 



