مرور دوره 31, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
-
اثر ریزوباکترهای محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر (Allium sativum L.) در شرایط استفاده از کودهای آلی و شیمیایی مختلف
(2018-02-20)در سالهای اخیر، توجه به سلامت محصولات کشاورزی و بهویژه گیاهان دارویی بیشتر مورد توجه قرار گرفته و از این رو کاربرد نهادههای بومسازگار در تولید این گیاهان امری اجتنابناپذیر است. بهمنظور بررسی اثر کاربرد همزمان کودهای ...
-
اثر پایههای رویشی و بذری گلابی بر خصوصیات رویشی و پتانسیل آب ارقام گلابی
(2018-02-20)بهمنظور بررسی اثر پایههای رویشی گلابی (پیرودوارف، او.اچ.اف، کوینس c) و پایه دانهال گلابی از Pyrus communis بر خصوصیات رویشی و میزان پاکوتاهی ارقام گلابی نطنز، اسپادنا و سبری، آزمایش زیر بهصورت طرح فاکتوریل 3×4 در قالب ...
-
ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه
(2018-02-20)آلوها (Prunus spp.) به عنوان یکی از رایجترین میوههای هستهدار، دارای کالری پایین و ارزش غذایی نسبتاً بالایی هستند. تنوع زیاد در آلوها سبب ایجاد تفاوت در ترکیبات شیمیایی میوه نیز شده است. این آزمایش در قالب طرح بلوکهای ...
-
ارزیابی کمی و کیفی اسانس دو اکوتایپ نعناع دشتی (Mentha spicata L.) در زمانهای مختلف برداشت
(2018-02-20)زمان برداشت گیاهان دارویی در ماههای مختلف سال باعث تغییر تولید ماده مؤثره گیاهان میشوند. در پژوهش حاضر، کمیت و کیفیت دو اکوتایپ نعناع کاشان و شوشتر در پنج زمان مختلف برداشت مورد ارزیابی قرار گرفت. اسانس نمونهها به کمک ...
-
بررسی اثر منابع مختلف نوری بر ریختشناسی و رشد گیاهچههای سیبزمینی در شرایط درون شیشه و تأثیر آن بر تولید ریزغده در گلخانه
(2018-02-20)هدف این مطالعه استفاده از منابع نوری مختلف در راستای کاهش مصرف انرژی برای تولید گیاهچههای سیبزمینی در شرایط درون شیشه و اثر آن بر تولید ریزغده در گلخانه بود. مطالعه با استفاده از آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی ...
-
بررسی تأثیر بسترهای مختلف کاشت و محلولپاشی اسید هیومیک بر رشد و برخی ویژگی های کمی و کیفی نشاء گوجهفرنگی
(2018-02-20)به منظور مطالعه تأثیر بستر کاشت و اسید هیومیک بر برخی شاخصهای رشد و ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچه گوجهفرنگی، آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در پایه طرح کاملاً تصادفی در پنج تکرار صورت گرفت. فاکتورهای مورد بررسی شامل بستر ...
-
بررسی پاسخ های رشدی بخش هوایی و زیرزمینی گل لیزیانتوس تحت افزایش گاز گلخانه ای دی اکسید کربن در کشت هیدروپونیک
(2018-02-20)افزایش دیاکسیدکربن اتمسفر به عنوان یکی از مشخصههای تغییر اقلیم به میزان زیادی بر بهرهدهی جهانی، بخش کشاورزی اثر می-گذارد. بنابراین هدف از انجام این پژوهش بررسی اثرات افزایش گاز گلخانهای دیاکسیدکربن بر پاسخ رشدی ...
-
بهینهسازی بستر کشت قارچ خوراکی شاه صدف با استفاده از ضایعات ارزان قیمت لیگنوسلولزی
(2018-02-20)قارچ خوراکی- دارویی شاه صدف (Pleurotus eryngii) یکی از مهمترین گونههای قارچهای صدفی است. با توجه به اهمیت اقتصادی این قارچ، تأثیر نوع بستر کشت بر خصوصیات آن بررسی گردید. هدف اصلی در این تحقیق بررسی اثر مقـادیر مختلـف ...
-
تأثیر بسترهای مختلف کاشت بر اجزای عملکرد و عناصر معدنی کلم بروکلی (Brassica oleracea var. italica) در شرایط کشت بدون خاک
(2018-02-20)کلم بروکلی یکی از پرارزشترین اعضای خانواده کلمهاست که به طور گسترده در دنیا مورد توجه بوده و به صورت کشت بدون خاک نیز تولید می-شود. در تحقیق حاضر ترکیبهای مختلف برای کشت بدون خاک کلم بروکلی در فضای باز مقایسه شده و ...
-
تأثیر پلیمرهای سوپرجاذب بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی ارقام باغملک و دزفول زیتون تحت شرایط کم آبی
(2018-02-20)پژوهشی به منظور بررسی اثر پنج سطح مختلف پلیمر سوپرجاذب آ- 200 (0 ، 1 ،2 ، 3 ، 4 گرم پلیمر به ازاء هر کیلوگرم خاک( و سه سطح آبیاری ]100 درصد به عنوان شاهد، 65 درصد و 30 درصد تبخیر و تعرق گیاه (ETcrop)[ و دو رقم زیتون (باغملک ...
-
توسعه روش مؤثر باززایی و ترانسفورماسیون توتون از طریق بهینه سازی غلظت تنظیم کننده های رشد و ساکارز
(2018-02-20)گیاه توتون یک بیوراکتور بسیار کارا به منظور تولید پروتئینهای نوترکیب میباشد، لذا در این پروژه تحقیقاتی علاوه بر بهینهسازی سیستم کشت بافت این گیاه، فرآیند مناسب انتقال ژن به آن نیز مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور اثرات ...
-
کاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطهوری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسهای میوه انبه (L. Mangifera indica)
(2018-02-20)این پژوهش به منظور تأثیر غلظتهای مختلف اسپرمیدین بر کیفیت و عمر پس از برداشت یک رقم انبه محلی میناب صورت گرفت. در این بررسی میوهها با پلی آمین اسپرمیدین در غلظتهای صفر، 5/0، 1 و 2 میلیمولار به روش غوطهوری به مدت 30 ...



