مرور دوره 10, ویژه نامه 2 - 2 بر اساس تاریخ انتشار

  • اثر ضدباکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری Xanthomonas campestris و Escherichia coli 

    ربانی, مریم؛ رضائیان دلویی, رویا؛ جباری نوقابی, مهدی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    استفاده از فرآورده­های طبیعی به جای مواد شیمیایی و آنتی­بیوتیک­ها در مهار باکتری­ها مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. این تحقیق با هدف تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر دو باکتری Xanthomonas campestrisو ...

  • اثر سالیسیلیک اسید بر القای مقاومت نعناع فلفلی به تنش شوری در شرایط گلخانه 

    نورافکن, حسن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    نعناع­فلفلی Mentha piperita L. یکی از مهم­ترین گیاهان دارویی متعلق به خانواده نعناعیان می­باشد. به منظور مطالعه اثر غلظت­های مختلف سالیسیلیک­اسید بر القای مقاومت به تنش شوری نعناع فلفلی، آزمایشی در قالب فاکتوریل ...

  • اثر هوادهی و پوشش‌دهی بر کمیت و کیفیت رشدی چمن لولیوم (Lolium perenne) 

    غزالی, محبوبه؛ نوری امامزاده ای, محمدرضا؛ رحمتی, ابوذر (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    عبور و مرور و آبیاری بیش از حد منجر به فشرده شدن خاک در زمین­های چمن می­گردد. تراکم خاک به ­دلیل این که هدایت هیدرولیکی، نفوذپذیری را کاهش و تبخیر از سطح خاک را افزایش می­دهد، پدیده نامطلوبی است. به­منظور ارزیابی اثر هوادهی ...

  • اثر کاربرد توأم ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی (Petunia hybrida) 

    کامیاب, فرشته؛ خورشیدی, ابوذر؛ حیدری صالح آباد, مژده (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    اطلسی یکی از رایج­ترین و مهمترین گل­های مورد استفاده در فضای سبز می­باشد. این تحقیق با هدف تعیین اثر ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار ...

  • اثر محلول پاشی برگی با کلات کلسیم و اسیدهای آمینه بر وضعیت تغذیه ای، کلروفیل و سطح برگ سیب رقم گلدن دلیشز و گرانی اسمیت 

    عربلو, محمد؛ ایمانی, علی؛ رسولی, موسی؛ شاهمرادی, مسعود (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    تغذیه متعادل عناصر غذایی و مواد آلی از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر عملکرد و کیفیت محصول درختان سیب می­باشد. تیمارها شامل محلول­پاشی با کلات کلسیم و اسید آمینه با غلظت صفر و 2 و 4 در هزار و در سه مرحله (بعد از فندقی شدن تا ...

  • اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود 

    ارشد, موسی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمان­های مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگی­های کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه ...

  • اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی 

    جنتی, معصومه؛ عبدوسی, وحید؛ مشهدی اکبر بوجار, مسعود (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    توت­فرنگی میوه مورد پسند مشتری در سراسر دنیاست­ و عوامل مختلفی سبب از بین رفتن زود هنگام­ و کاهش عمر انباری آن می­گردد. در این پژوهش اثر غلظت­های 0، 100، 200 و 300 میکرولیتر بر لیتر اسانس­ آویشن­ باغی و­ کوهی و نیز محلول ...