مرور دوره 10, ویژه نامه 2 - 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
اثر ضدباکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری Xanthomonas campestris و Escherichia coli (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)استفاده از فرآوردههای طبیعی به جای مواد شیمیایی و آنتیبیوتیکها در مهار باکتریها مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. این تحقیق با هدف تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر دو باکتری Xanthomonas campestrisو ...
 
- 
اثر سالیسیلیک اسید بر القای مقاومت نعناع فلفلی به تنش شوری در شرایط گلخانه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)نعناعفلفلی Mentha piperita L. یکی از مهمترین گیاهان دارویی متعلق به خانواده نعناعیان میباشد. به منظور مطالعه اثر غلظتهای مختلف سالیسیلیکاسید بر القای مقاومت به تنش شوری نعناع فلفلی، آزمایشی در قالب فاکتوریل ...
 
- 
اثر هوادهی و پوششدهی بر کمیت و کیفیت رشدی چمن لولیوم (Lolium perenne) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)عبور و مرور و آبیاری بیش از حد منجر به فشرده شدن خاک در زمینهای چمن میگردد. تراکم خاک به دلیل این که هدایت هیدرولیکی، نفوذپذیری را کاهش و تبخیر از سطح خاک را افزایش میدهد، پدیده نامطلوبی است. بهمنظور ارزیابی اثر هوادهی ...
 
- 
اثر کاربرد توأم ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی (Petunia hybrida) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)اطلسی یکی از رایجترین و مهمترین گلهای مورد استفاده در فضای سبز میباشد. این تحقیق با هدف تعیین اثر ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار ...
 
- 
اثر محلول پاشی برگی با کلات کلسیم و اسیدهای آمینه بر وضعیت تغذیه ای، کلروفیل و سطح برگ سیب رقم گلدن دلیشز و گرانی اسمیت (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)تغذیه متعادل عناصر غذایی و مواد آلی از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر عملکرد و کیفیت محصول درختان سیب میباشد. تیمارها شامل محلولپاشی با کلات کلسیم و اسید آمینه با غلظت صفر و 2 و 4 در هزار و در سه مرحله (بعد از فندقی شدن تا ...
 
- 
اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمانهای مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگیهای کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه ...
 
- 
اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)توتفرنگی میوه مورد پسند مشتری در سراسر دنیاست و عوامل مختلفی سبب از بین رفتن زود هنگام و کاهش عمر انباری آن میگردد. در این پژوهش اثر غلظتهای 0، 100، 200 و 300 میکرولیتر بر لیتر اسانس آویشن باغی و کوهی و نیز محلول ...
 



