دوره 10, ویژه نامه 2 - 2

 

ارسال های اخیر

  • اثر کاربرد توأم ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی (Petunia hybrida) 

    کامیاب, فرشته؛ خورشیدی, ابوذر؛ حیدری صالح آباد, مژده (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    اطلسی یکی از رایج­ترین و مهمترین گل­های مورد استفاده در فضای سبز می­باشد. این تحقیق با هدف تعیین اثر ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار ...

  • اثر هوادهی و پوشش‌دهی بر کمیت و کیفیت رشدی چمن لولیوم (Lolium perenne) 

    غزالی, محبوبه؛ نوری امامزاده ای, محمدرضا؛ رحمتی, ابوذر (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    عبور و مرور و آبیاری بیش از حد منجر به فشرده شدن خاک در زمین­های چمن می­گردد. تراکم خاک به ­دلیل این که هدایت هیدرولیکی، نفوذپذیری را کاهش و تبخیر از سطح خاک را افزایش می­دهد، پدیده نامطلوبی است. به­منظور ارزیابی اثر هوادهی ...

  • اثر سالیسیلیک اسید بر القای مقاومت نعناع فلفلی به تنش شوری در شرایط گلخانه 

    نورافکن, حسن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    نعناع­فلفلی Mentha piperita L. یکی از مهم­ترین گیاهان دارویی متعلق به خانواده نعناعیان می­باشد. به منظور مطالعه اثر غلظت­های مختلف سالیسیلیک­اسید بر القای مقاومت به تنش شوری نعناع فلفلی، آزمایشی در قالب فاکتوریل ...

  • اثر ضدباکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری Xanthomonas campestris و Escherichia coli 

    ربانی, مریم؛ رضائیان دلویی, رویا؛ جباری نوقابی, مهدی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    استفاده از فرآورده­های طبیعی به جای مواد شیمیایی و آنتی­بیوتیک­ها در مهار باکتری­ها مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. این تحقیق با هدف تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر دو باکتری Xanthomonas campestrisو ...

  • اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی 

    جنتی, معصومه؛ عبدوسی, وحید؛ مشهدی اکبر بوجار, مسعود (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    توت­فرنگی میوه مورد پسند مشتری در سراسر دنیاست­ و عوامل مختلفی سبب از بین رفتن زود هنگام­ و کاهش عمر انباری آن می­گردد. در این پژوهش اثر غلظت­های 0، 100، 200 و 300 میکرولیتر بر لیتر اسانس­ آویشن­ باغی و­ کوهی و نیز محلول ...

  • اثر محلول پاشی برگی با کلات کلسیم و اسیدهای آمینه بر وضعیت تغذیه ای، کلروفیل و سطح برگ سیب رقم گلدن دلیشز و گرانی اسمیت 

    عربلو, محمد؛ ایمانی, علی؛ رسولی, موسی؛ شاهمرادی, مسعود (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    تغذیه متعادل عناصر غذایی و مواد آلی از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر عملکرد و کیفیت محصول درختان سیب می­باشد. تیمارها شامل محلول­پاشی با کلات کلسیم و اسید آمینه با غلظت صفر و 2 و 4 در هزار و در سه مرحله (بعد از فندقی شدن تا ...

  • اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود 

    ارشد, موسی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمان­های مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگی­های کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه ...

  • اثر پیش تیمار سیلیسیوم بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه بذور خربزه در شرایط تنش شوری 

    آذری, زکیه؛ صادقی, محمد صادق؛ بیات, حسن؛ آرویی, حسین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهIslamic Azad University, Miyaneh Branch, 2014-07-23)
    به منظور تعیین اثر پیش­تیمار سیلسیوم بر جوانه­زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ارقام مختلف خربزه در شرایط تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام شد. فاکتور اول شامل شوری کلرید سدیم در سه ...