مرور دوره 10, ویژه نامه 2 - 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 37
| موضوع |
|---|
| اسانس گیاهی [1] |
| انبارداری [2] |
| آبیاری [1] |
| آللوپاتی [1] |
| آویشنباغی [1] |
| آویشنکوهی [1] |
| بازارپسندی [2] |
| باکتری ایستایی [1] |
| باکتری کشی [1] |
| برگ پاشی [1] |
| تراکم خاک [1] |
| تغذیه گیاهی [2] |
| تنش فیزیولوژیکی [1] |
| حداقل غلظت مهارکنندگی [1] |
| حداقل غلظت کشندگی [1] |
| دوام میوه [1] |
| رنگ برگ [1] |
| زیست محیط [1] |
| سازگاری [1] |
| سمیت نمک [1] |



