مرور دوره 33, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
- 
اثر آب شور و سدیمی بر برخی ویژگیهای هیدرولیکی در خاکهای لومیرسی و لومیشنی (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)در پژوهش حاضر، اثر کیفیت آب بر مقدار نگهداشت رطوبت خاک، ساختمان خاک و هدایت هیدرولیکی خاک در دو بافت متفاوت بررسی شد. نمونههای دستنخورده خاک از دو بافت لومشنی و لومرسی با استفاده از 6 تیمار کیفیتآب آبیاری شامل ...
 
- 
اثر بیوچار و بقایای پوسته برنج و کاربرد اوره بر رشد، ترکیب شیمیایی و کارایی مصرف نیتروژن اسفناج در یک خاک آهکی (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)استفاده از کودهای نیتروژن در خاک اقدامی مؤثر برای بهبود عملکرد محصول به شمار میرود، اما کاربرد غیر اصولی آن می تواند منتج به هدررفت نیتروژن شود که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر آلودگی ...
 
- 
تأثیر خاکورزی حفاظتی و مدیریت بقایای گندم بر برخی خصوصیات خاک و عملکرد ذرت (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)بهبود ویژگیهای خاک برای دستیابی به کشاورزی پایدار، مستلزم مدیریت صحیح بقایای گیاهی است. هدف از این تحقیق مقایسه تأثیر روشهای خاکورزی حفاظتی (کمخاکورزی و بیخاکورزی) و اثر کاربرد سطوح بقایای گندم بر خصوصیات ...
 
- 
تأثیر قارچهای میکوریزی و هورمونهای رشد بر عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی در گیاه سیب زمینی (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)قارچهای میکوریزی از جمله ریزجاندارنی هستند که موجب افزایش توانایی گیاه میزبان در جذب فسفر و عناصر معدنی از خاک، بخصوص از منابع غیر قابل دسترس آنها میشوند. هورمونهای رشد نیز با تأثیر بر گسترش ریشهزایی میتوانند ...
 
- 
تأثیر کودهای میکروبی فسفاتی تهیه شده از باکتریهای حلکننده فسفات بر جذب فسفر و رشد ذرت (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)یکی از مشکلات تولید کودهای میکروبی گرانوله از بین رفتن باکتریهای در مرحله خشک کردن کود میباشد یکی از راهکارها برای حل این مشکل، بکارگیری باکتریهای مقاوم به
 
- 
تعیین حد بحرانی فسفر خاک برای لوبیا (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)آزمون خاک نقش بسیار مهمی در مدیریت عناصر غذایی در فرایند تولید محصولات کشاورزی دارد. تفسیر نتایج آزمون خاک نیازمند تعیین حدود بحرانی عناصر غذایی در خاکهای یک منطقه بوده و برای مناطق کشاورزی دیگر قابل استفاده نیست ...
 
- 
شاخصهای تحمل به شوری ارقام جو، پنبه، کلزا و سورگوم علوفهای در یزد (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)تنش شوری یکی از اساسیترین مشکلات بخش کشاورزی بخصوص در مناطق خشک و نیمه خشک دنیا میباشد. به منظور بررسی واکنش به شوری ارقام جو، پنبه، کلزا و سورگوم علوفهای، یکسری آزمایشات در مزرعه تحقیقاتی شوری صدوق وابسته به ...
 
- 
بدون عنوان (موسسه تحقیقات خاک و آبAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-05-22)
 



