نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسینی, عالیfa_IR
dc.contributor.authorستوده, ابراهیمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:52:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:52:19Z
dc.date.available1399-07-08T16:52:19Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:52:19Z
dc.date.issued2016-09-22en_US
dc.date.issued1395-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationحسینی, عالی, ستوده, ابراهیم. (1395). اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران, 25(3), 167-179. doi: 10.22092/isfj.2017.110268fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110268
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_110268.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7614
dc.description.abstractاین تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر تغذیه­ای باکتری­های ­Lactobacillus plantarum ، Lactobacillus bulgaricus­ جدا شده از روده ماهی شیربت بر روی عملکرد ­رشد، بازماندگی و ­فلور­ میکروبی ­روده­ کپور ­معمولی ­انجام شد. 480 قطعه بچه ماهی کپور ­معمولی ­(با میانگین­ وزن اولیه 6±40 گرم)­ به طور تصادفی­ در 4 تیمار (با سه تکرار) تقسیم و­ با­ جیره های حاوی L. plantarum  (گروه 1)،­ Lactobacillus bulgaricus (گروه 2)، Lactobacillus casei (گروه 3) با تراکم 107×­5CFU/g   و­ جیره­ی ­فاقد ­مکمل ­پروبیوتیکی (شاهد)­ به مدت 60­ روز ­صورت دستی تغذیه شدند. جهت ­ارزیابی ­میزان ­حضور ­باکتری ­و ­تاثیر ­روی ­فلور­ میکروبی دستگاه گوارشی، تغذیه از روز­60 تا 75 با جیره­ی ­فاقد­ پروبیوتیک ­صورت­گرفت. در ­روز ­75 ­آزمایش ­ضریب ­رشد ویژه­ ماهی ­تغذیه ­شده­ با­ جیره­ی­ حاوی L. bulgaricus بطور­ معنی ­داری ­در­ مقایسه ­با­ گروه­ شاهد افزایش ­یافت ­(05/0P<). در ­روز­ 60­ و 75   آزمایش ضریب­ تبدیل ­غذایی ­ماهیان تغذیه ­شده­ با­ جیره­ی­ حاوی باکتریL. casei  ­بطور معنی ­داری ­نسبت­ به­ گروه­ شاهد پایین تر بود ­(05/0P<). از طرفی میزان ­بازدهی ­پروتئین و نرخ رشد ویژه ماهیان تغذیه شده با این باکتری ها در زمان های مختلف ­آزمایش ­نسبت­ به ­گروه ­شاهد بالاتر بود. نتایج ارزیابی فلور باکتری دستگاه گوارش ماهیان ­نشان­داد ­مقدار­ Lactobacillus­ ­های ­روده ­در ­روز­30­ و60 آزمایش بطور ­معنی­داری ­در ­مقایسه ­با ­ماهیان گروه­ شاهد­ افزایش ­پیدا­ کرده است­ (05/0P<).­ در­ روز­30 آزمایش ­گروه­ 2 و 3 بیشترین مقدار­ باکتری Lactobacillus­ در­ مقایسه­ با­ گروه ­شاهد ­نشان­ دادند­ (05/0P<). ­درمجموع ­نتایج ­مطالعه حاضر ­نشان ­داد ­افزودن ­باکتری های ­Lactobacillus ­های جدا شده از روده ماهی شیربت ­در­­ جیره­­ی ماهی­کپور ­­معمولی­­ باعث­­ افزایش ­­جمعیت ­باکتری­های ­­سودمند ­­فلور­­ میکروبی ­روده گردیده و­ نهایتاً عملکرد ­رشد و تغذیه  این ­ماهی ­را­ بهبود ­می­بخشد.­fa_IR
dc.format.extent750
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110268
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوسfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectفلور باکتریاییfa_IR
dc.subjectکپور معمولیfa_IR
dc.subjectماهی شیربتfa_IR
dc.titleاثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه خلیج فارسfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه خلیج فارسfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue3
dc.citation.spage167
dc.citation.epage179


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد