دوره 28, شماره 6
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثرات جایگزینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی جو بر تغییرات آنزیم های گوارشی و کبدی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)اثرات جایگزینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی جو بر تغییرات آنزیم های گوارشی و کبدی در جیره غذایی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) با وزن اولیه 1/1±53/16 گرم، طی یک پژوهش 8 هفتهای و در قالب یک طرح ...
-
شناسایی مهمترین صفات اقتصادی در برنامه اصلاح نژاد ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی یا AHP(Analytical Hierarchy Process)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در تحقیق حاضر، برای تعیین مهمترین صفات، در برنامه اصلاح نژاد ماهی آزاد دریای خزر روش تحلیل سلسله مراتبی استفاده و دو پرسشنامه در دو مرحله تهیه شد.پرسشنامه اول به 43 مرکز تکثیر و پرورش ماهی آزاد دریای خزرارسال گردیدتا بر ...
-
گزارش اولین مورد جداسازی و شناسایی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس از ماهیان خاویاری گونه سیبری (Acipenser baeri) پرورشی در ایران
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در این مطالعه به دنبال بروز تلفات در ماهیان خاویاری گونه سیبری (Acipenser baeri)از یک مرکز پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان ساری در مرداد ماه سال 1390، نمونه برداری از 20 عدد ماهی خاویاری گونه ...
-
بررسی کیفیت آب دریاچه سد سیمره با استفاده از شاخصهای باکتریایی و ارتباط آن با برخی از فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)مخازن سدها، دریاچه های مصنوعی هستند که توسط انسان برای اهدافی خاص ایجاد شده اند. آب مخازن دارای کاربری های مختلفی است که مهم ترین آنها عبارتند از: تأمین آب شهری، آبیاری کشاورزی، پرورش ماهی، تولید برق و .... مطالعه دقیق ...
-
مروری کوتاه بر تغییر اقلیم و محیطهای آبی با تاکید بر دریای خزر
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)تغییر اقلیم (Climate change)، بعنوان یکی از پنج حوزه کلان علم و فناوری، در برنامه استراتژیک سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی در نظرگرفته شدهاست (شریف روحانی و همکاران، 1396). با توجه به اهمیت موضوع فوق، اهداف ...
-
ارزیابی تاثیر سطوح مختلف عصاره گاماریده (Pontogammarus maeoticus) بر شاخص های رشد، ترکیب شیمیائی لاشه و ایمنی موکوسی بچه ماهی سفید نورس (Rutilus kutum, Kamenskii, 1901)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در این مطالعه تاثیر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف عصاره گاماریده (Pontogammarus maeoticus)به عنوان جاذب غذای طبیعی بر شاخصهای رشد، ترکیب شیمیائی بدن و ایمنی موکوسی ماهی سفید نورس (Rutilus kutum)مورد ...
-
جنبه های زیستی و رشد کیلکای معمولی caspia Clupeonella cultriventris در دهه اخیر در سواحل ایران
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در این تحقیق برخی تغییرات در ساختار زیستی و رشد کیلکای معمولی در آبهای ایرانی دریای خزر در بازه زمانی (96- 1387) مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه برداری از بنادر امیرآباد و بابلسر (در مازندران) و بندر انزلی (در گیلان) بطور ...
-
اثرات جیره غذایی غنی شده با نانوذرات سلنیوم بر عملکرد تولید مثلی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در این پژوهش تأثیر نانوذرات سلنیوم بر عملکرد تولید مثلی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی گرفت. پس از سازگاری، ماهیان به چهار تیمار در سه تکرار تقسیم شدند. تیمارها با جیره حاوی ...
-
مقایسه اثرات خوراکی سلنیت سدیم و نانو ذره سلنیوم بر عملکرد رشد، آنزیمهای کبدی و دفاع آنتی اکسیدانی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در این مطالعه اثرات دو شکل معدنی و نانوذرهسلنیوم بر رشد، آنزیمهای کبدی و وضعیت آنتیاکسیدانی ماهی شانکزردباله (Acanthopagrus latus) مقایسه شده است. بدین منظور 300 قطعه بچه ماهی با میانگین وزنی 3±25 گرم در پنج ...
-
مطالعه رفتار، اولویتها و موانع مصرفکنندگان میگو در کشور
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)برنامهریزی برای افزایش سرانه مصرف میگو در کشور، مانند هر مادهی غذایی دیگر، بدون بررسی رفتار مصرفکنندگان و شناخت نیازها، علاقه و سلیقههای آنها میسر نخواهد بود. هدف از تحقیق حاضر نیز ارزیابی اولویتهای مصرفکنندگان ...
-
بررسی تاثیر دما و عناصر منیزیم و آهن بر میزان رشد و توده زنده جلبک اسپیرولینا (Arthrospira plantensis)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)در تحقیق حاضر اثر دما (24، 30 درجه سانتیگراد) و اثر حذف عناصر منیزیم و آهن بر میزان رشد و توده زنده جلبک اسپیرولینا در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفتند. بدین منظور از دو محیط کشت زاروک و جردن استفاده شد. آزمایشات ...
-
عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و آنزیمهای گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)پروبیوتیکها، به عنوان مکمل غذایی میکروبی زنده هستند که با ایجاد تعادلدر جمعیت میکروبی روده نقش موثری در رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی میزبان دارند. مطالعه حاضر به منظور ارزیابی اثر سطوح مختلف مخمر Saccharomyces ...
-
اثرات استفاده از نسبتهای مختلف کربن به ازت در سیستم بیوفلوک بر عملکرد رشد، تغذیه و شاخصهای کیفی آب پرورش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)اثرات استفاده از نسبتهای مختلف کربن به ازت در سیستم بیوفلوک بر عملکرد رشد، تغذیه و کیفیت آب پرورش ماهیان کپور معمولی با میانگین وزنی 36/0±17/14گرم در مدت 90 روز در تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد بدون منبع کربن اضافی و ...
-
بررسی نوع بستر زیستی در کاهش آمونیاک و عملکرد رشد ماهی گوپی (Poecilia reticulata) در سیستم مدار بسته
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)با توجه به اهمیت حذف آمونیاک در سیستم های مدار بسته، در جهت افزایش راندمان در پالایش و کاهش سمیت آمونیاک انتخاب نوع بستر زیستی بسیار حائز اهمیت است. در این تحقیق، چهار ماده مختلف (بیوبال، براده چوب راش، صدف و پوکه معدنی) ...



