مرور دوره 5, شماره 19 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی برخی صفات کمی نارنگی پیچ برروی پایه های جدید مرکبات در مازندران
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2016-10-22)به منظور بررسی اثر پایه های مرکبات شامل: ترویر سیترنج، کاریزوسیترنج، سیتروملو، کوتو،C35 و اسموت فلت سویل با رقم پیوندی نارنگی پیج در قالب شش تیمار در ایستگاه تحقیقات باغبانی بهشهر به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در قالب ...
-
بررسی راهکارهای تقویت تولید کا لاها ی داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2016-10-22)بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی بیش از هر زمان بحث فشارهای سیاسی ،نظامی،تبلیغاتی و اقتصادی از جانب کشورهای چپاولگر از جمله آمریکا،انگلیس و سایر همپالگی هایش بر علیه ملت بزرگ وانقلابی کشور عزیزمان مطرح بوده و شاهد تحریم ها و ...
-
تحلیلی بر رشد اقتصادی در کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی (OIC)با تاکید بر تجارت و سرمایه انسانی
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2016-10-22)تجارت را موتور رشد اقتصاد و آن را نقطه عزیمت برای آغاز فرآیند رشد و توسعه می دانند. در کشورهای اسلامی نیز، تجارت به عنوان راه حلی برای توسعه اقتصادی این کشورها در قالب راهبردهای مختلف توسعه مطرح است. از سوی دیگر، پیشرفت ...
-
مقاومت به انسولین در دوره انتقال در گاوهای شیری
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2016-10-22)در سال های اخیر مطالعه تغذیه گاوهای شیری در دوره انتقال توجه زیادی به خود جلب نموده است و نتایج مطالعات نشان می دهد انتقال بهینه از این دوره می تواند سبب بهبود سلامتی و ماندگاری گاو شیری در گله گردد. مقاومت به انسولین در ...
-
نقش فرهنگ سازی اجرای قوانین کاربری اراضی در اقتصاد مقاومتی
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2016-10-22)مقاله حاضر با هدف بررسی نقش فرهنگ سازی اجرای قوانین کاربری اراضی در اقتصاد مقاومتی نگاشته شده است، در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریم های یک جانبه و غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف متوقف کردن برنامه های صلح ...
-
کروم و نقش آن در متابولیسم گلوکز و تغذیه گاوهای شیری
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2016-10-22)عنصر کروم از معدود عناصری می باشد که در ویرایش هفتم احتیاجات غذایی گاوهای شیری نیازی برای آن درج نشده است، ولی در دو دهه اخیر به طور ویِژهای در کانون تحقیقات بوده است و نقش آن در متابولیسم گلوکز در گاوهای شیری به طور خاص ...



