مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار
(ندگان)پدیدآور
سعیدی, ارمغاناسداللهی, سیمینروشنی روان, مهنازنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
4تاریخ نشر
2016-02-201394-12-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشواسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایراندانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران




