نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسعیدی, ارمغانfa_IR
dc.contributor.authorاسداللهی, سیمینfa_IR
dc.contributor.authorروشنی روان, مهنازfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:38:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:38:28Z
dc.date.available1399-07-08T18:38:28Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:38:28Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2018-05-23en_US
dc.date.submitted1397-03-02fa_IR
dc.identifier.citationسعیدی, ارمغان, اسداللهی, سیمین, روشنی روان, مهناز. (1394). مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار. دانش زیستی ایران, 10(4), 49-56.fa_IR
dc.identifier.urihttp://zisti.iauvaramin.ac.ir/article_539885.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/48802
dc.format.extent939
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشواfa_IR
dc.relation.ispartofدانش زیستی ایرانfa_IR
dc.titleمقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دارfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue4
dc.citation.spage49
dc.citation.epage56


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد