| dc.contributor.author | سعیدی, ارمغان | fa_IR |
| dc.contributor.author | اسداللهی, سیمین | fa_IR |
| dc.contributor.author | روشنی روان, مهناز | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T18:38:28Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T18:38:28Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T18:38:28Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T18:38:28Z | |
| dc.date.issued | 2016-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-05-23 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-03-02 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | سعیدی, ارمغان, اسداللهی, سیمین, روشنی روان, مهناز. (1394). مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار. دانش زیستی ایران, 10(4), 49-56. | fa_IR |
| dc.identifier.uri | http://zisti.iauvaramin.ac.ir/article_539885.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/48802 | |
| dc.format.extent | 939 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | دانش زیستی ایران | fa_IR |
| dc.title | مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 10 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 49 | |
| dc.citation.epage | 56 | |