مرور دوره 10, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2016-02-20)
-
تعیین فراوانی ژن ToxA سودوموناس آئروژینوزا در نمونه های بالینی و محیطی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2016-02-20)
-
شناسایی بارناکل های مناطق بین جزر و مدی جزیره هرمز با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نگاره
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2016-02-20)
-
مطالعه اثر ضد میکروبی و سینرژیک اسانس گیاه پونه(Mentha pulegium L.) و آنتیبیوتیک سیپروفلوکساسین در سویه های اشریشیاکلی جدا شده از عفونت ادراری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2016-02-20)
-
اصلاح سطح نانو ذرات نقره سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره برگ زیتون توسط اسید آمینه سیستئین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2016-02-20)



