نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضوی نسب, اعظمfa_IR
dc.contributor.authorشیرانی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorتاج آبادی پور, احمدfa_IR
dc.contributor.authorدشتی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T21:56:39Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T21:56:41Z
dc.date.available1399-08-01T21:56:39Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T21:56:41Z
dc.date.issued2011-08-23en_US
dc.date.issued1390-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-08-15en_US
dc.date.submitted1395-05-25fa_IR
dc.identifier.citationرضوی نسب, اعظم, شیرانی, حسین, تاج آبادی پور, احمد, دشتی, حسین. (1390). تأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی و مرفولوژی نهال های پسته. به زراعی کشاورزی, 13(1), 31-42.fa_IR
dc.identifier.issn8337-2008
dc.identifier.issn2345-6957
dc.identifier.urihttps://jci.ut.ac.ir/article_23994.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/464946
dc.description.abstract<strong>به‎منظور بررسی تأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی نهال پسته (رقم بادامی) و اثر این تیمارها بر مورفولوژی ریشه، آزمایش گلخانه‎ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار صورت گرفت. تیمارها شامل چهار سطح شوری (صفر، 800، 1600 و 2400 میلی‏گرم کلریدسدیم در کیلوگرم خاک) و سه سطح ماده آلی (صفر، دو و چهار درصد وزنی از منبع کود گاوی) بود. با افزایش شوری، میزان نیتروژن اندام هوایی روندی کاهشی داشت و این کاهش در بالاترین سطح شوری معنی‎دار بود. همچنین، افزایش ماده آلی، سبب افزایش معنی‎دار غلظت نیتروژن اندام هوایی گردید و برهم‎کنش شوری و ماده آلی بر غلظت نیتروژن اندام هوایی اثر معنی‎داری نداشت. شوری بر غلظت پتاسیم اندام هوایی اثری معنی‎دار نداشت، ولی با افزایش شوری و رسیدن به سطح 1600 میلی‎گرم کلریدسدیم در کیلوگرم خاک، غلظت پتاسیم ریشه کاهش یافت، درصورتی که با افزایش ماده آلی مصرفی، غلظت پتاسیم اندام هوایی و ریشه افزایش یافت. افزایش شوری و ماده آلی، غلظت مس در اندام هوایی و ریشه را به طور معنی داری افزایش داد. در مورد تأثیر تیمارهای شوری و ماده آلی بر غلظت آهن در گیاه روند آن تقریباً شبیه اثرات تیمارها بر مس گیاه بود. در اثر افزایش شوری، طول و چگالی ریشه، به‎طور معنی‏داری کاهش یافت. همچنین، با افزودن ماده آلی و اثرات مطلوب آن بر خصوصیات فیزیکی و حاصل خیزی خاک، طول و چگالی ریشه افزایش و مقاومت فروپذیری خاک به‏طور معنی‎داری کاهش یافت.</strong>fa_IR
dc.format.extent1339
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofبه زراعی کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crops Improvementen_US
dc.subjectبرهم کنشfa_IR
dc.subjectطول و چگالی ریشهfa_IR
dc.subjectعناصر غذاییfa_IR
dc.subjectمقاومت فروپذیریfa_IR
dc.titleتأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی و مرفولوژی نهال های پستهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentمربی، دانشگاه پیام نور میبد، میبدfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، رفسنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، رفسنجانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، رفسنجانfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue1
dc.citation.spage31
dc.citation.epage42


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد