مرور دوره 13, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 29
| موضوع |
|---|
| اتانول [1] |
| اسانس [1] |
| اسید آسکوربیک [1] |
| آمادهسازی بذر [1] |
| برهم کنش [1] |
| بمب فشار [1] |
| بنزیل آدنین [1] |
| جیبرلیک اسید [2] |
| خیساندن بذر [1] |
| دوام عمر [1] |
| روابط آبی [1] |
| زمان برداشت [1] |
| زمان کشت [1] |
| ساکاروز [1] |
| سرعت [1] |
| طول و چگالی ریشه [1] |
| ظرفیت آنتی اکسیدانی [1] |
| عناصر غذایی [1] |
| فنل کل [1] |
| فیزیولوژی پس از برداشت [1] |



