مرور دوره 13, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار

  • تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ 

    قاسم نژاد, محمود؛ قربانعلی پور, رقیه؛ فتاحی مقدم, جواد (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)
    زمان برداشت می تواند خصوصیات کیفی میوه کیوی را تحت تأثیر قرار دهد. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان، در سال 1388 انجام گرفت. کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول ...

  • تغییرات پتانسیل آب و خاصیت تنظیم اسمزی گیاه گوجه فرنگی تحت تیمار خشک شدن موضعی ریشه (PRD) 

    حقیقی, مریم؛ بهبودیان, حسین (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)
    به منظور بررسی روابط آبی اندام های رویشی و زایشی گیاه گوجه فرنگی تحت تیمار خشک شدن موضعی ریشه (PRD) و تعیین نحوه حرکت آب در خاک، ریشه و گیاه و نیز اندازه گیری تغییرات پتانسیل آب و اجزای آن در جهت تنظیم و کاهش میزان ...

  • تأثیر برخی تیمارهای هورمونی و شیمیایی بر دوام عمر و صفات کیفی گل شاخه بریده ژربرا ‘Good timing’ 

    دانایی, الهام؛ مستوفی, یونس؛ مرادی, پژمان؛ عزیزی نژاد, رضا (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)
    اثر جیبرلیک اسید (50، 100، 150، 200 و 300 mg/l) به صورت تیمار کوتاه مدت (48 ساعت) و اتانول 5/2 درصد به همراه ساکاروز سه درصد به عنوان تیمار مداوم (محلول نگهدارنده) بر روی گل شاخه بریده ژربرا مطالعه شد. محلول نگهدارنده ...

  • تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر 

    خیری, عزیزاله؛ خلیقی, احمد؛ مستوفی, یونس؛ نادری, روح‌انگیز (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)
    گل مریم یکی از مهمترین گل های شاخه بریده در ایران و جهان است و در طول سال به دلیل داشتن گل های زیبا و خوشبو استفاده فراوانی در گل آرایی دارد. این تحقیق بر روی گل مریم رقم پرپر با هدف تولید گل هایی با کیفیت بالا به ...

  • تأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی و مرفولوژی نهال های پسته 

    رضوی نسب, اعظم؛ شیرانی, حسین؛ تاج آبادی پور, احمد؛ دشتی, حسین (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)
    به‎منظور بررسی تأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی نهال پسته (رقم بادامی) و اثر این تیمارها بر مورفولوژی ریشه، آزمایش گلخانه‎ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار صورت گرفت. تیمارها شامل چهار ...

  • تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیل‌‌های مختلف اسمزی بر جوانه‌‌زنی بذر طالبی 

    لطفی, محمود؛ علی آبادی, الهام؛ رضوانی, علی؛ امیری, رضا (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)
    پرایمینگ به عنوان روشی مناسب جهت یکنواختی و کاهش زمان سبز کردن بسیاری از بذرها پیشنهاد شده است. اثرات پرایمینگ با پنج محلول اسموتیک (پلی‌‌اتیلن گلیکول، مانیتول، KNO3، KH2PO4 و ترکیب دو نمک) در شش سطح پتانسیل اسمزی ...