مرور دوره 17, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 17 از 17
-
اثر اسانس مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچکش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)تحقیق حاضر بهمنظور بررسی تأثیرات ضدقارچی اسانس گیاهان مرزة خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad)، مرزة رشینگری (S. rechingeri Jamzad)، کارواکرول و قارچکش بنومیل در کنترل قارچ Botrytis ...
-
اثر برهمکنش رقم و مالچ زنده بر عملکرد آفتابگردان و کنترل علفهای هرز
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی تأثیر رقم و مالچ زندهبر عملکرد دانۀ آفتابگردان و کنترل علفهای هرز، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار، در مزرعۀ تحقیقاتی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان در سال زراعی ...
-
اثر تنش خشکی و اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک چای ترش
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر تنش خشکی و اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک گیاه دارویی چای ترش، آزمایشی بهصورت طرح کرتهای خردشده در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز آموزش کشاورزی شهید دهقانپور جیرفت، ...
-
اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای لوبیا قرمز
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای لوبیا قرمز در شرایط تنش خشکی، آزمایشی بهصورت فاکتوریل اسپلیت پلات با سه تکرار در مزرعۀ پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا (همدان)، در سال زراعی 1388 ...
-
اثر محلولپاشی برگی با اسید هیومیک بر ترکیب معدنی برگ، عملکرد و کیفیت میوه سیب رقم ’گرانیاسمیت‘
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر محلولپاشی برگی با اسید هیومیک بر ترکیب معدنی برگ، عملکرد و کیفیت میوۀ سیب رقم 'گرانیاسمیت‘(Malus domestica L. cv. Granny Smith)، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در شهرستان خرمدره در ...
-
اثر مصرف کودهای نیتروژن و فسفر بر شاخصهای برداشت و برخی صفات مهم زراعی گیاه تریتیکاله در منطقه گیلان
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر مصرف کودهای نیتروژن و فسفر بر شاخصهای برداشت و برخی صفات مهم زراعی گیاه تریتیکاله، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در اراضی شالیزاری مؤسسۀ تحقیقات برنج کشور ...
-
اثر کاربرد برگی متیلجاسمونات بر تحمل به سرمای دانهالهای خیار گلخانهای رقم ’نگین‘
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور ارزیابی اثر محلولپاشی متیلجاسمونات (غلظتهای صفر (شاهد)، 50، 100 و 200 میکرومولار) بر درصد نشت یونی، شاخص سرمازدگی، محتوای آب نسبی، غلظت کربوهیدراتهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل برگ دانهالهای ...
-
ارزیابی عملکرد علوفه، نسبت برابری زمین و برخی ویژگیهای کیفی سیلو در کشت مخلوط یولاف و ماشک گلخوشهای
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر نسبتهای مختلف بذری بر عملکرد کمی و کیفی علوفه و سیلاژ در کشت مخلوط یولاف (Avena sativa L.) و ماشک گلخوشهای (Vicia sativa L.) آزمایشی بهصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار ...
-
بررسی اثر تلقیح با کودهای زیستی و شیمیایی بر مقدار جذب عناصر معدنی ذرت علوفهای سینگلکراس 540 تحت رژیمهای مختلف رطوبتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر کاربرد کود زیستی و شیمیایی فسفر بر جذب عناصر معدنی ذرت علوفهای رقم 540 تحت رژیمهای مختلف رطوبتی، آزمایشی بهصورت لاین سورس (آبیاری بارانی تکشاخه) در قالب طرح پایة بلوکهای کامل تصادفی با سه ...
-
بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی سه رقم سیب پیوند شده روی پایههای رویشی MM111 ،MM106 و M9
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)در زمان احداث باغ سیب، مهمترین تصمیم انتخاب پایه و رقم است. پایه و رقم، بر اندازة درخت، عملکرد و کیفیت میوه تأثیر دارند. عدم بررسی کافی تأثیر پایهها و ارقام بر صفات یادشده، به نتیجة نادرست یا عدم موفقیت در مدیریت ...
-
بررسی کاربرد اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه مریمگلی کبیر تحت تنش شوری
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر متقابل شوری و اسید سالیسیلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه مریمگلی کبیر، آزمایشی گلدانی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه سطح کلرید سدیم و شاهد (صفر، 50، 100 و ...
-
بررسی کاربرد کیتوزان بر صفات جوانهزنی دو رقم بادرشبی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)به منظور بررسی اثر کیتوزان با غلظتهای 5/0 (C1)، 1/0(C2) ، 05/0 (C3) و 01/0 (C4) درصد وزنی، شاهد آب (C5) و شاهد اسید استیک (C6) بر صفات فیزیولوژیک ...
-
تأثیر پرتو گاما پیش از جوانهزنی و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد بابونه آلمانی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور ارزیابی اثر تابش سطوح گاما پیش از جوانهزنی بذر و مقادیر نیتروژن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بابونۀ آلمانی (Chamomilla recutitasynonym Matricaria chamomilla)، یک آزمایش فاکتوریل بر پایة ...
-
تغییر در الگوی گلدهی و تولید میوه کامکوات ناگامی با استفاده از پاکلوبوترازول
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)گلدهی و تولید محصول در کامکوات ناگامی تا حدودی با دیگر مرکبات متفاوت است، زیرا بهطور معمول سه بار گلدهی در سال اتفاق میافتد که ممکن است به تولید محصولاتی با کیفیت متفاوت روی یک درخت منجر شود. با توجه به تأثیر ...
-
تغییرات میزان تعرق کوتیکولی، موم و کریستالهای موم برگ ژنوتیپهای جو در پاسخ به تنش خشکی انتهایی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بهمنظور بررسی اثر تنش کمآبی آخر فصل بر ویژگیهای برگ و ارتباط آن با عملکرد دانۀ ژنوتیپهای جو ('یوسف‘، 'فجر30‘، 'نصرت‘، ‘PBYT-46'، ‘PBYT-97' و 'موروکو‘)، دو آزمایش جداگانه در شرایط تنش (قطع آبیاری از شروع گلدهی ...
-
چکیدههای انگلیسی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)
-
کاربرد پوششدهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتیرادیکالی میوه پرتقال خونی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-06-22)بخش زیادی از میوة مرکبات تولیدشده بهویژه در شمال ایران در انبارهای معمولی نگهداری میشود. این آزمایش در سال 1392 بهمنظور بررسی روشهایی برای حفظ کیفیت ظاهری و درونی میوه، در ایستگاه تحقیقات مرکبات کشور انجام گرفت. ...



