مرور دوره 13, شماره 1 بر اساس موضوع "فنل کل"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2011-08-23)زمان برداشت می تواند خصوصیات کیفی میوه کیوی را تحت تأثیر قرار دهد. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان، در سال 1388 انجام گرفت. کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول ...



