مرور دوره 72, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
- 
اثرات بتائین بر تغییرات رشد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: کاهش عملکرد به دنبال تنش گرمایی در طیور اتفاق میافتد. هدف: این تحقیق به منظور بررسی تاثیر بتائین بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی انجام گرفت. روش کار: دویست ...
 
- 
اثرآنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گوشتی سالم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: استفاده از پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار موجب بهبود حالت آنتی اکسیدانی جوجههای گوشتی آلوده به ایمریا شده و اثرات منفی کوکسیدیوز را جبران میکند. هدف: این آزمایش با هدف ...
 
- 
اثرعصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1 (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: آفلاتوکسینها گروهی از مایکوتوکسینها هستند که توسط قارچهای آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس تولید شده و عامل مهمی در آسیب اکسیداتیو کلیه و کبد می باشد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی تاًثیر عصاره ...
 
- 
ارزیابی آلودگی میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر خام به روش الایزا در استان یزد (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: آفلاتوکسین M1 (AFM1) مشتق مونوهیدروکسیله اصلی آفلاتوکسین B1 (AFB1) تشکیل شده در کبد است و به درون شیر ترشح میشود. AFM1 سبب خطرات بهداشتی خاصی برای سلامتی انسان میشود. هدف: هدف ...
 
- 
ارزیابی برنامه ملی مبارزه با شاربن در جمعیت دامی ایران (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: شاربن به علت وسعت پراکندگی، خسارات اقتصادی فراوان و مخاطرهای که برای بهداشت عمومی دارد، یکی از مهمترین بیماریهای مشترک محسوب میشود. هدف: هدف از این مطالعه، ارزیابی برنامه مبارزه با شاربن در جمعیت دامی در ...
 
- 
اندازه گیری میزان نیترات و بررسی عوامل موثر بر میزان آن در خیار سبز های منطقه جیرفت (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)چکیدهزمینه مطالعه: مصرف سبزیجات آلوده به نیترات عوارض متعدد و مرگباری را در انسان وحیوان ایجاد نموده ویکی از مهم ترین عوامل ابتلای انسان به سرطان معده، سرطان خون، سرطان غده لنفاوی ، سندرم کشنده رنگ آبی ، اسهال و سایر ...
 
- 
بررسی تأثیر باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس بر سمیت زدایی آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: آفلاتوکسینها متابولیتهای ثانویه ناشی از رشد کپکها در خوراک دام میباشند. باکتریهای اسید لاکتیک میکروارگانیسمهایی میباشند که توانایی جذب آفلاتوکسینها را دارند. هدف: در ...
 
- 
بررسی شجرهشناسی گونههای اوسترتاژیا (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: گونههای اوسترتاژیا ( تلادورساژیا) عامل اصلی گاستریت انگلی در نشخوارکنندگان محسوب میشوند که به دلیل اختلال در ساختار غدد شیردان، بر اسیدیته و عملکرد این اندام تأثیر گذاشته و در نتیجه با ایجاد ...
 
- 
تأثیر بیماری بورس عفونی بر پاسخ جوجه بوقلمون به ویروس آنفلوانزای (H9N2) طیور (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: عفونت با ویروس بیماری عفونی بورس (IBDV) ممکن است به سرکوب ایمنی در بوقلمون منجر شده و باعث گردد بوقلمونها نتوانند دربرابر عوامل بیماریزا یا کمبیماریزا مقاومت نمایند. هدف: ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف آنتی اکسیدانهای گلوتاتیون احیا شده و سوپراکسید دیسموتاز بر روی برخی از ویژگیهای اسپرم پس از انجماد منی گاو (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: فرآیند انجماد منی با افزایش سطح انواع اکسیژن فعال نقش تعیین کنندهای بر روی اندامکهای (غشاء سلولی، میتوکندریها و DNA) سلولی اسپرم دارد. هدف: هدف از این مطالعه تعیین تأثیر ...
 
- 
جستجوی ژنوم ویروس تب برفکی در خون کبوتران در گردش نزدیک به گاوداری آلوده (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: تب برفکی یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی دام در جهان محسوب شده و در لیست A بیماریهای با توان همه گیری بالای سازمان بیماریهای واگیردار دام (OIE) قرار گرفته است. ویروس تب برفکی طیف وسیعی از ...
 
- 
مطالعه آناتومیکی، بافت شناسی و هیستوشیمی شیپور استاش در گاومیش رودخانه ای بالغ (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2017-09-23)زمینه مطالعه: شیپور استاش کانال استخوانی-غضروفی است که حفره صماخی را به ناحیه بینی ای حلق متصل میکند. هیچ تحقیق آناتومیکی و بافت شناسی بر روی این عضو در گاومیش انجام نشده است. هدف: مطالعه آناتومیکی و بافت شناسی شیپور استاش ...
 



