• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله شیل
    • دوره 6, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله شیل
    • دوره 6, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن

    (ندگان)پدیدآور
    حیدری, سکینهشعبانپور, بهارهعاشوری, پرستو
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    417.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    امروزه اکثر مصرف کنندگان علاوه بر سالم بودن غذا و ارزش تغذیه­ای آن به اثرات سلامت بخش آن نیز توجه دارند. فرآورده­های غذایی دریایی حاوی پروتئین و چربی­های سودمند هستند ولی دارای فیبر کمی می­باشند که با افزودن فیبرهای خوراکی (فیبر گندم، جودوسر، سلولز و....) از نظر تغذیه­ای کامل­تر می­گردند. غنی­سازی سوریمی و فرآروده­های حاصل از آن با فیبرهای خوراکی می­تواند در جلوگیری از بیمار­های قلبی، دیابت، چاقی موثر باشد. فیبرهای خوراکی می­توانند در سوریمی و فرآروده­های حاصل از آن به عنوان اتصال­دهنده­ها، پرکننده­ها، پوشش­دهنده­ها استفاده شوند و اثرات مثبتی بر pH، بافت، رنگ و ویژگی­های حسی داشته باشند.  با توجه به اینکه اثرات استفاده از فیبرهای مختلف متفاوت می­باشد، بنابراین این مقاله به مروری بر استفاده از فیبرهای مختلف در تولید فرآورده­های سوریمی می­پردازد.
    کلید واژگان
    سلامت‌بخش
    فیبر خوراکی
    سوریمی
    فرآورده های شیلاتی
    غنی‌سازی

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2019-01-21
    1397-11-01
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان
    دانشیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان
    2 استادیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان

    شاپا
    2588-5626
    2538-4147
    URI
    http://shilsj.ut.ac.ir/article_73391.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/44145

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب