کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن
(ندگان)پدیدآور
حیدری, سکینهشعبانپور, بهارهعاشوری, پرستونوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه اکثر مصرف کنندگان علاوه بر سالم بودن غذا و ارزش تغذیهای آن به اثرات سلامت بخش آن نیز توجه دارند. فرآوردههای غذایی دریایی حاوی پروتئین و چربیهای سودمند هستند ولی دارای فیبر کمی میباشند که با افزودن فیبرهای خوراکی (فیبر گندم، جودوسر، سلولز و....) از نظر تغذیهای کاملتر میگردند. غنیسازی سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن با فیبرهای خوراکی میتواند در جلوگیری از بیمارهای قلبی، دیابت، چاقی موثر باشد. فیبرهای خوراکی میتوانند در سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن به عنوان اتصالدهندهها، پرکنندهها، پوششدهندهها استفاده شوند و اثرات مثبتی بر pH، بافت، رنگ و ویژگیهای حسی داشته باشند.  با توجه به اینکه اثرات استفاده از فیبرهای مختلف متفاوت میباشد، بنابراین این مقاله به مروری بر استفاده از فیبرهای مختلف در تولید فرآوردههای سوریمی میپردازد.
کلید واژگان
سلامتبخشفیبر خوراکی
سوریمی
فرآورده های شیلاتی
غنیسازی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2019-01-211397-11-01
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگاندانشیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان
2 استادیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان
شاپا
2588-56262538-4147




